Etro Afrodite - Uniseks osvježivač prostora refil

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 60,00 €
452,07 HRK
Dostupnost: Na stanju
SKU
E38686
Nazvan po Afroditi, božici ljubavi, Etrov kućni miris je cvjetni i nježan. Simbol je elegancije koju karakterizira jasmin, otkrivajući cvjetno srce svježih nota.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
ETRO AFRODITE 500 ml ROOM REFRESHER REFILL Tip proizvoda: Osvezivac prostorije 500 ml unisex Ref: 38686 Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 18 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!