Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

Etro Galatea Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

Etro Afrodite Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

Etro Eos Reed Diffuser - Uniseks osvježivač prostora

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
E54080
Eos je dobio ime po božici zore. Ovaj Etro parfem za prostor je svijetao i razbuđujući uz pomoć energičnih citrusa i blistavog mirisa kore grejpa.
Specifikacija
Brend Etro
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Etro je talijanska modna kuća i proizvođač tkanina, dodataka, kožne galanterije, odjeće i mirisa. Osnovao ju je 1968. Gimmo Etro, a i još uvijek je obiteljska tvrtka. Mirisi, boje, misli i Etro parfemi filtrirani su u slikovnici poput albuma recepata. Nova ideja koja će nas podsjetiti da je kao što je kuhanje hrane bilo prvi znak civilizacije, parfemi su još jedan uzvišeni znak civilizacije, možda njegov najtajnovitiji i najuzbudljiviji jer je neopipljiv, prolazan, nevidljiv. To dodaje još više intrige i privlačnosti Etroovoj knjizi jer stimulira naš vid da govori o mirisu, mami naše oči da nam poškakljaju nosnice, koristeći boju da potakne želju za parfemom, kombinirajući tekstove i slike kako bismo se poigrali s našom maštom.
PROIZVOD: ETRO EOS REED DIFFUSER 250ml Tip proizvoda: Osvezivac postorija 250 ml Ref: 54080 Proizvođac: S.P.A., Via Spartaco 3, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi ZAPALJIVO!