The Different Company Reve Orange Coffret - Uniseks osvježivač prostora

The Different Company Reve Orange Coffret - Uniseks osvježivač prostora

The Different Company Karimunjawa Coffret - Uniseks osvježivač prostora

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC53145
Za začinski, aldehidni i drvenasti mirisni ugođaj, kreacija Corinne Cachen. Zaustavljanje na otocima Karimunjawa... Miris je inspiriran toplinom indonezijskih otoka, kombinirajući začinske i oštre note đumbira s drhtavom svježinom limete.Neočekivani mirisni akord ukroćen je mliječnim notama sandalovine, kao poziv na putovanje i otkrivanje divljih plaža Karimunjave.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC KARIMUNJAWA COFFRET 200ml ROOM REFRESHER Osveživač prostorija 200ml unisex Proizvođač: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.