The Different Company Reve Orange Coffret - Uniseks osvježivač prostora

The Different Company Reve Orange Coffret - Uniseks osvježivač prostora

The Different Company Sauvage Vanille Coffret - Uniseks osvježivač prostora

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC53153
Za orijentalno - gurmanski mirisni ugođaj, kreirala je Alexandra Monet. Senzualnost i odvažnost vanilije. Prekrasna i pomalo životinjska, naša smolasta Vanilla pomiješana je s akordima stiraksa. Divlja vanilija s pačulijem i jasnim kontrastom između kožnih i drvenih nota. Ovaj miris je jednako senzualan koliko i dubok.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC SAUVAGE VANILLE COFFRET 2*100ml HF+ PD+10 WS GIFT SET Gift set 2* 100ml osveživač za prostoriju unisex Proizvođač: The Different Company orijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: Označen na ambalaži Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.