Floris No 89 - Muška toaletna voda

Floris No 89 - Muška toaletna voda

Floris 71/72 - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
FL49839
Ova parfemska voda stvorena je u suradnji s engleskim proizvođačima košulja Turnbull & Asser i nazvana je po njihovoj vodećoj lokaciji u ulici Jermyn 71/72. Ovaj svježi, drveni i hrabro aromatični miris kreiran je kako bi se oslonio na jedinstvo koje dijele ove dvije institucije u Jermyn Streetu i elegantni, pronicljivi kupci koji se vraćaju u svoje trgovine u Londonu. Miris za muškarca koji je samouvjeren, a nenametljiv, elegantan, a ekscentričan - moderan džentlmen, više nije definiran. Miris koji je simbol promjene u muškoj modi i stilu po mjeri.
Specifikacija
Brend Floris
Spol Muški
Baza (base note) Amber drvo, Tamjan, Sandalovina
Srce (middle note) Cvijet irisa, Jasmin, Kleka, Oud
Glava (top note) Bergamot, Kleka, Mandarina
Vrsta mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Parfemska kuća Floris London osnovana je 1730. godine i najstariji je proizvođač parfema na svijetu. Bezvremenska i elegantna tvrtka i dalje je u obiteljskom vlasništvu, a sada je u osmoj generaciji, koju vode potomci njezina osnivača Juana Fameniasa Florisa. Floris London nudi beskompromisne mirise za moderne generacije. Najstariji nezavisni obiteljski parfumer na svijetu i jedini imenovani parfumer za Njezinog Veličanstva Kraljice, Floris je originalna i autentična parfemska kuća. Kuća Floris predstavlja ženske i muške mirise, proizvode za njegu kože i visokokvalitetne dodatke. Čvrsto usidren u svojoj dugoj tradiciji i obiteljskoj povijesti, ali uvijek otvoren prema sadašnjosti i budućnosti, ime Floris danas predstavlja poželjne proizvode koji spajaju tehničko znanje, kvalitetu i individualnost. Kreacije privlače sve koji cijene bezvremenski stil i ekskluzivnost.
FLORIS 71/72 EDP 100ML Parfemska voda u spreju 100ml za muškarce Proizvođac: Floris Poreklo: Velika Britanija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ozujak 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Oznacen na ambalazi. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.