The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company Al Sahra - Unisex parfemska voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Santo Incienso - Uniseks parfemska voda

The Different Company Majaina Sin - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
TDC33720
Moja svježina je raskošna, napravljena od vanilije, smeđeg blaga Madagaskara. Osim vanilije, inspirirala su me i druga bogatstva s plodnog tla: eksplozivni cimet i đumbir. Ne mogu sakriti note bergamota i nerolija od kojih sam sastavljena iz kolekcije Cologne. Miris će stvoriti snažnu ovisnost, osjećaj pripadnosti. Čast sam zemlji i njenim ljudima. Ja sam slatko i osvježavajuće ludilo, mirisni paradoks.
Specifikacija
Brend The Different Company
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Sandalovina, Vanilija
Srce (middle note) Krema od kestena, Cimmet, Suncokret, Orhideja
Glava (top note) Bergamot, Naranča gorka, Đumbir, Neroli, Narančin cvijet
Vrsta mirisa vocni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
U The Different Company znamo da je miris zemlje zahtjevan i rijedak, jer je za stvaranje potrebno vrijeme, poštovanje, znanje i strast. Morali smo koračati Atlasom kako bismo pronašli njegovu cedrovinu, ubrali stabljike geranija s otoka Bourbon, prikupili prirodni bergamot iz Kalabrije ili Sicilije, skupili pačuli iz srca Indonezije ili ubrali ružu iz Damaska između svibnja i srpnja... U The Different Company, parfem je kreiran kao umjetničko djelo. Jedinstven je i slobodan, hirovit i delikatan, bez grubosti. Za jednu bočicu parfema moglo bi biti potrebno sedamsto tisuća cvjetova egipatskog jasmina ili pedeset kilograma latica ruže...Od hladne vode do parfemskog ulja, od maceracije do destilacije, bit će potrebne tisuće trenutaka kako bi se na kraju dugog, pedantnoga i nestabilnog puta pojavila neizbježna pojava parfema, tako snažnog i tako krhkog.
PROIZVOD: TDC MAJAINA SIN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: The Different Company Porijeklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.