Belodore Loyalty program

Postanite dio Belodore Loyalty programa i ostvarite 10% popusta na kupnju po izboru.

 

Koje pogodnosti ostvarujete uz našu karticu lojalnosti?

 

 1. Prilikom učlanjenja u Belodore Loyalty program, kupac dobiva nagradu za učlanjenje - welcome gift u vrijednosti od 10% popusta, na iznos cijelog računa. Kupac u samoj trgovini može odabrati kada ili koji će kupon iskoristiti, nije u obavezi iskoristiti welcome gift u vrijednosti od 10% prilikom prve kupnje, već ga može iskoristiti prilikom neke od sljedećih kupovina.
 2. Raspon od 5% do 15% popusta ovisno o broju skupljenih bodova. (Više informacija pročitajte u tekstu ispod)
 3. Ukoliko kao član Loyalty programa prilikom registracije naglasite točan datum rođenja, ostvarujete poklon kupon u vrijednosti od 30% na jedan odabrani proizvod koji možete iskoristiti samo u našim maloprodajnim objektima. 

  Poklon kupon možete iskoristiti unutar 30 dana od datuma rođendana.

 4. Ne postoji ograničeni broj korištenja Loyalty kartice.
 5. Informacije o novim kolekcijama, akcijama i popustima.

 

*Belodore Loyalty kartice je moguće otvoriti u svim Belodore parfumerijama, kao i na mobilnoj aplikaciji Belodore Hrvatska (dostupno u Play Store i App Store aplikacijama).

 

 

Uvjeti korištenja: 

 

  1. Prilikom učlanjenja u Belodore loyalty program, kupac dobiva nagradu za učlanjenje - welcome gift, u vrijednosti od 10% popusta, na iznos cijelog račun prilikom kupnje po izboru.
  2. Korisnik kartice ostvaruje pravo na korištenje loyalty popusta prikupljanjem 300 bodova, koji se dobivaju prilikom kupnje na bilo kojem prodajnom mjestu Belodore d.o.o.
  3. Za svakih potrošenih 1 EUR po računu, član ostvaruje pravo na 1 bod, na sve vrste plaćanja.
  4. Skupljene bodove nije moguće zamijeniti za gotovinu.
  5. Skupljeni bodovi omogućuju članu ulazak u viši razred popusta prema sljedećem principu:
   • Prvi prag - skupljenih minimalno 300 bodova do 999 bodova - 5% instant popusta na blagajni
   • Drugi prag - skupljenih minimalno 1000 bodova do 1999 bodova - 10% instant popusta na blagajni
   • Treći prag - skupljenih minimalno 2000 bodova - 15% instant popusta na blagajni

 

  1. Skupljeni bodovi iz pojedinačne kupnje vrijede 24 mjeseca od datuma te kupnje i nakon toga se automatski deaktiviraju (noviji bodovi i dalje ostaju važeći dok i za njih ne prođe obračunski period od 24 mjeseca), tj. svaki skupljeni bod vrijedi 2 godine od dana kupnje. Prag za određivanje boniteta je određen zbrojem svih bodova u danom trenutku (bodovi koji su prikupljeni u prethodna 24 mjeseca). Prilikom svake promjene praga (na višu ili na nižu razinu), korisnik će biti obaviješten.

 

  1. Korisnik Belodore Loyalty kartice će imati pravo koristiti popust za svaku ostvarenu kupnju u Belodore maloprodajnim objektima. Popust se neće primjenjivati na artikle koji su već na akciji.

 

 1. Svaki korisnik ima pravo na jednu (1) Belodore Loyalty karticu.
 2. Korisnikom kartice može postati svaka punoljetna fizička osoba, popunjavanjem pristupnice u Belodore maloprodajnom objektu.
 3. Belodore ima pravo prikupljati, koristiti i obrađivati sve podatke navedene u pristupnici, koja predstavlja sastavni dio Općih uvjeta korištenja Belodore Loyalty kartice. Belodore, kao izdavatelj Belodore Loyalty kartice, obvezuje se da će čuvati osobne podatke o korisnicima Belodore Loyalty kartice, kao i podatke o transakcijama, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council and repealing Directive 95/46/EC (General Data Protection Regulation)), odnosno da će podatke koristiti za svoje potrebe u skladu sa pozitivnim propisima Republike Hrvatske.
 4. Osobni podaci se obrađuju i čuvaju u razdoblju od 10 godina od dana podnošenja prijave za Belodore Loyalty karticu nakon čega se brišu iz baze podataka, osim e-mail adrese podnositelja koja će se obrađivati i čuvati od strane Belodorea sve do opoziva pristanka na dostavljanje obavijesti o promotivnim ponudama Belodorea na dostavljenu e-mail adresu korisnika.
 5. Belodore je vlasnik Belodore Loyalty kartice i zadržava pravo da u svakom trenutku povuče Belodore Loyalty karticu iz upotrebe kao i da djelomično i/ili u potpunosti promijeni Opće uvjete korištenja Belodore Loyalty kartice, uz obavezu da ovakvo obavještenje istakne u pisanom obliku u svim maloprodajnim objektima Belodore i/ili na web stranici: www.belodore.hr.
 6. Detaljne informacije o obradi vaših osobnih podataka možete pronaći u dokumentu pod nazivom Politika privatnosti. Politika privatnosti sastavni je dio Ugovora o pristupanju loyalty programu.
 7. Belodore Loyalty kartica nije platna i može se koristiti isključivo za ostvarivanje pogodnosti u maloprodajnim objektima Belodorea i maloprodajnim objektima partnerskih firmi.
 8. Reklamacije, kao i odgovore na sva pitanja vezana za upotrebu i korištenje Belodore Loyalty kartice, korisnik Belodore Loyalty kartice može dobiti putem slanja poruke na e-mail adresu: podrska@belodore.hr ili pozivom na broj telefona +385 1 6547 533, radnim danima od 9-17h.
 9. Svako neovlašteno korištenje, umnožavanje ili zloupotreba bit će sankcionirani u skladu sa Zakonskim aktima i povlače trajno oduzimanje Belodore Loyalty kartice. Korisnik Belodore Loyalty kartice u obavezi je da gubitak, krađu ili oštećenje Belodore Loyalty kartice obavezno prijavi na e-mail: podrska@belodore.hr.
 10. Korisnik Belodore Loyalty kartice pristaje na Opće uslove korištenja Belodore Loyalty kartice svojevoljno, bez prinude, prijetnje, zablude i bilo koje mane volje, što potvrđuje svojeručnim potpisom/potvrdom na pristupnici i Općim uslovima korištenja Belodore Loyalty kartice.