MARGY`S

The luxurious skincare born in Monte Carlo

O Margy's brendu

Osnivač i kreator Margy’s Monte Carlo

Osnivač i kreator Margy’s Monte Carlo, Margie Lombard je svijetski poznata švicarska stručnjakinja za ljepotu sa više od 30 godina iskustva u njezi kože.

Margy’s Monte Carlo proizvodi sadrže revolucionarne sastojke napravljene u njihovom ekskluzivnom laboratoriji u srcu švicarskih planina. Koristeći jedinstvene, biomimetičke formule koje sadrže komponente kože, Margy’a proizvodi za njegu kože obnavljaju i jačaju kožu, smiruju upale i vidljivo poništavaju rezultate starenja. Luksuzni asortiman za njegu kože u kombinaciji sa njenim naprednim terapijskim tehnikama daju zavidne rezultate koji zaista pomažu da se uspori proces vremena.

Inspirirana blistavom francuskom rivijerom, Margie je otvorila svoj prvi “spa” u Monte Karlu 1988. godine, kreirajući nagrađivani program protiv starenja osnovan na trenutnim rezultatima koji je od tada privukao najglamuroznije klijente iz Monaka i cijelog svijeta. Njeni ekskluzivni proizvodi i tretmani takođe su privukli partnerstva sa luksuznim brendovima uključujući Peninsula, Capella i Morheus, City of Dreams.

Priča o brendu

1988. Prvi “spa” u Monte Karlu

Inspirirana elegancijom i glamurom Francuske rivijere, 1988. godine Margie je otvorila svoj prvi vodeći “spa”u Monte Karlu.

Ovo je bio početak koncepta koji je bio nagrađivani program protiv starenja vođen trenutnim rezultatima koji je privukao najsjajniju, najglamurozniju klijentelu Monaka i one koji su poznati širom svijeta.

1995 Margy's Monte Carlo proizvodi

Margy's Monte Carlo lansira svoj ekskluzivni asortiman proizvoda koji se sastoji od moćnih, revolucionarnih sastojaka napravljenih u Švicarskoj.

Koristeći jedinstvenu, biomimetičku formulu, proizvodi sadrže sve komponente naše kože. Dopunjavanjem i jačanjem kože ovim komponentama rezervirani su vidljivi rezultati starenja. Luksuzni asortiman u kombinaciji sa naprednim terapijskim tehnikama daju zavidne rezultate koji pomažu da se uspori proces vremena / starenja.


Testimonials

,,Lotion 1 ima bogatu i umirujuću teksturu koju koristim nakon detaljnog čišćenja lica. Volim osjećaj hidratacije i mekoću koju ostavlja na koži.‘’Nives Cerić
,,Imam osjetljivu kožu i važno mi je koje proizvode nanosim na lice. Kada sam čula da Performing Moisture Cream odgovara tom tipu kože i koži sklonoj crvenilu, morala sam ga probati i zaista mi pomaže. Jednostavno uklanja sve vrste iritacija i vanjskih faktora.‘’Leonarda Jurišić
,,Koristim T Zone Serum na dnevnoj bazi, ujutro i navečer nakon čišćenja kože tonerom. Pomaže održati moju kožu osvježenom.‘’Antonela Kukić

Margy's Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici