Belodore Beograd – Kralja Petra

Kralja Petra 67

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-pet: 10:30-21:00

sub: 11:00–18:00

Nedjeljom ne radimo

Kontakt telefon

+381 11 064 644 71 88

U srcu Beograda, odmah ispod najpoznatije beogradske ulice Kneza Mihaila, popularnog šetališta Beograđana, ali i svih turista koji posjećuju Beograd, nalazi se Ulica kralja Petra. Danas je ova ulica mjesto visoke mode i stila. Na broju 67 nalazi se naše mirisno carstvo, niche parfumerija Belodore.

U našoj parfumeriji možete pronaći najpoznatije brendove niche parfema, kao i vrhunsku kozmetiku. Uz pomoć našeg ljubaznog osoblja jamčimo da ćete pronaći željeni parfem i usput saznati najzanimljivije priče o inspiraciji u stvaranju umjetnosti pod nazivom - niche parfemi.

Ukoliko dolazite osobnim vozilom, preporučujemo da koristite obližnje parkiralište “TC Rajićeva” odakle možete prošetati do naše Belodore parfumerije.

  • Adresa parkinga: TC Rajićeva, Knez Mihajlova 54, Beograd


Belodore Beograd – TC Galerija

TC “Galerija”

Bulevar Vudroa Vilsona 12
lokal GF-314

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-ned: 10:00-22:00

Kontakt telefon

+38160 644 71 86

Mirisno carstvo niche parfema nalazi se na novoj adresi - Bulevar Vudroa Vilsona u TC Gallery. Još jedna Belodore parfumerija otvorena je na ekskluzivnoj lokaciji u najvećem shopping centru na Balkanu. Jedinstveni parfemi i luksuzna kozmetika sada se mogu naći na jednom od najatraktivnijih mjesta u Beogradu.

Kada zakoračite u našu parfumeriju, dočekat će Vas veliki izbor luksuznih mirisa najpoznatijih svjetskih parfemskih kuća koje stoljećima postavljaju standarde moderne parfemske industrije i pomiču granice naših osjetila. Odabir parfema u našim parfumerijama više je od kupovine, jer dobivate jedinstvenu priliku da sa sobom ponesete djelić povijesti, umjetnosti i inspiracije.

Ukoliko dolazite osobnim vozilom, preporučujemo da koristite parkiralište koje se nalazi u okviru “TC Galerija”.

  • Adresa parkinga: Vudroa Vilsona 12, Beograd


Belodore Beograd - West 65 Mall

West 65 Mall

Omladinskih brigada 86 (u okviru novog tržnog
centra West 65)

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-pet: 10:00-22:00

Kontakt telefon

+381 60 644 71 97

Parfumerije Belodore nastavljaju se nizati na prestižnim lokacijama u našem glavnom gradu, a ovoga puta odabrali smo novi trgovački centar WEST 65 MALL na adresi Omladinskih brigada 86 a. Smješten u srcu modernog stambeno-poslovnog kompleksa, brend Belodore ponovno će dobiti priliku ispuniti očekivanja ljubitelja niche parfema i visokokvalitetne kozmetike.

Vrata naše parfumerije uvijek će Vam biti otvorena, a na prvom koraku bit ćete zapanjeni i inspirirani mirisima vrhunskih niche parfema. Dopustite nam da vam ispričamo vašu mirisnu priču i pomognemo Vam pronaći jedinstveni mirisni pečat.

Ukoliko dolazite osobnim vozilom, preporučujemo da koristite parkirališe u okviru West 65 Mall.

  • Adresa parkinga: Omladinskih brigada 86, Beograd


Belodore Beograd - Mercator Centar

TC “Mercator”

Bulevar umetnosti 4

11000 Beograd, Srbija


Radno vrijeme

pon-ned: 09:00-22:00

Kontakt telefon

+381 60 444 84 59

Nova Belodore parfumerija otvorena je na još jednoj prestižnoj lokaciji i jednoj od najposjećenijih shopping zona u Beogradu - Mercator Centar!

Vrata nove parfumerije otvorena su na adresi Bulevar umetnosti 4, gdje Vas čeka puno nezaboravnih mirisa i pregršt dobrih vibracija. Ljubitelji niche parfema sada imaju još jednu priliku da budu korak bliže uživanju u mirisima niche parfema!

Ukoliko dolazite osobnim vozilom preporučujemo da koristite parkiralište u okviru trgovačkog centra Mercator Centar Beograd.

  • Adresa parkinga: Bulevar umetnosti 4, Beograd