Ajmal

A fragrance is the bond between memory and smell.

O brendu Ajmal

Parfem je sve što je potrebno za putovanje kroz vrijeme, takva je veza između sjećanja i mirisa - rekao je Ajmal Ali, osnivač brenda Ajmal. Zahvaljujući svojoj viziji i neumornoj predanosti, Ajmal parfemi su iz skromne trgovačke kuće izrasli u korporativni entitet, vrijedan milijune dolara.

Obiteljski posao vodi strast, pa ne čudi što brend Ajmal uspješno opstaje dugi niz godina. Od pedesetih godina dvadesetog stoljeća, kada je krenulo putovanje Ajmala u Indiju, do danas, ovaj brend bogatog naslijeđa krao je srca mnogih žena i muškaraca svojim elegantnim i prefinjenim mirisima parfema.

Ajmal - magija orijenta koja još uvijek traje

Osnivač ove luksuzne firme je Ajman Ali, po kojem je brend i dobio ime. Po zanimanju poljoprivrednik, pedesetih godina dvadesetog stoljeca, počeo je miješati parfemske kompozicije i tako postao jedan od najuspješnijih dobavljača mirisnih ulja tog vremena.

U Asamu u Indiji, mjesto poznato kao izvor Agarwood-a, jednim od osnovnih sastojaka orijentalnih parfema, počelo je Ajmalovo putovanje. Fokus stvaranja Ajmal proizvoda su orijentalne kompozicije od prirodnih i sintetičkih sastojaka.

U suradnji s francuskim parfumerima, u Ajmal parfemima se osjeća sinteza sastojaka s Istoka i Zapada, s jasnim naglaskom na orijentalno, po čemu su lako prepoznatljivi.

Zbog svoje posebnosti i predanosti poslu, uspjeh brenda Ajmal je rastao nevjerojatnom brzinom. Danas je sjedište Ajmalove obiteljske tvrtke u Dubaiju, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a Ajmalovi luksuzni proizvodi iz godine u godinu osvajaju različita tržišta širom svijeta.

Ajmal - pionir u online prodaji parfema arapskog svijeta

Ekspanzijom prodaje očaravajućih mirisa Istoka, od osnutka do danas, brend Ajmal je otvaranjem svojih dućana zavirio u sve dijelove svijeta. Da je Ajman Ali pravi biznismen potvrđuje i činjenica da je upravo on prvi proizvođač parfema arapskom svijetu koji je pokrenuo online prodaju proizvoda svog brenda.

Zanimljivo je da su 2001. godinu, pedesetu godišnjicu osnutka, obilježila dva velika događaja za sam brend. Naime, pedeset godina postojanja obilježilo je predstavljanje luksuznog parfema Ajmal by Ajmal kojeg karakteriziraju sofisticirane mirisne note upakirane u najelegantniju staklenu bočicu od muranskog stakla. Također, iste godine, tvrtka je ušla u Guinnessovu knjigu rekorda, jer je dizajnirala najveću kadionicu na svijetu.

Ajmal nudi veliki izbor unisex parfema, namijenjen za dame i gospodu. Pronađite svoju mirisnu notu poznatog brenda Ajmal i obogatite svoj životni stil očaravajućim mirisima!


Testimonials

"Budući da volim orijentalne mirise, Ajmaj je moj nepogrešivi odabir dugi niz godina."Klara Sikirić
"Svaki put kada ga stavim, osjećam se kao da sam negdje otputovala. Viola mi je njihov omiljeni parfem."Magda Toman
"Ja sam obožavatelj arapske kulture, a njihovi parfemi doista odišu onim starim, mističnim vremenima Dalekog istoka."Bojana Batelić

Ajmal Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 10

Page
po stranici