M.Micallef

Iconic work of art.

O brendu M.Micallef

Ekskluzivni brend M. Micallef nastao je sada već davne 1996. godine u najljepšem dijelu Francuske, gradu Grasse na Azurnoj obali. Nevjerojatan uspjeh tvrtke omogućio joj je da bude među najluksuznijim parfemskim kućama na svijetu. Prisutan u više od 50 zemalja, M. Micallef je pokazao da strast i talent ruše sve granice. Dugogodišnja suradnja i ljubav supružnika - umjetnice Martine Micallef i dizajnera parfema Geoffreya Nejmana - razvila je kultna umjetnička djela. Svaku bocu ručno je oslikala Martine Micallef.

Parfemi okupani u sjaju Swarovski kristala

Inspiracija za rijetko i lijepo potaknula je njihovu potragu za jedinstvenim mirisima. Izvanredne mirise obogaćuje niz raskošnih bočica ukrašenih blistavim Swarovski križevima.Naizgled mala parfemska kuća, M. Micallef postala je mnogima stručni savjetnik, parfemska kuća koju sada mogu oponašati. Jedinstvene bočice u kombinaciji s očaravajućim mirisnim notama odvest će vas u najljepše romantične krajolike i mirisne cvjetne vrtove. U njima se isprepliću nježnost krhkih leptira i snaga moćnog zmaja.

Dizajn i dekor inspirirani su tradicionalnim francuskim ručnim radom luksuznih predmeta. Parfemska kuća ide korak dalje dopuštajući vam da personalizirate bočicu vašeg parfema graviranjem, slikanjem ili ukrašavanjem vašeg imena ili omiljenog motiva. Kolekcije njihovih parfema pomoći će vam da kroz najljepše kombinacije mirisa otkrijete neotkrivene tajne ljubavi i kulture Istoka i Zapada. Prestižni parfemi postali su prepoznatljiv potpis brenda M. Micallef.


Testimonials

"Tko voli mirise orijentalnih mirisa Bliskog istoka, M.Micallef je pravi izbor za njega. Vjeran sam korisnik dugi niz godina."Izabel Lamon
"Veliki sam obožavatelj njihovog dizajna bočica, gdje se vidi da je uzet u obzir svaki detalj, a o mirisnim notama da i ne govorim."Arijana Zima
"Moj omiljeni parfem je M.Nectar - egzotičan, ljubičasti, a istovremeno i elegantan."Mia Cvitešić

M.Micallef Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 25

Page
po stranici