Tiziana Terenzi

The essence of the moment.

O brendu Tiziana Terenzi

Obiteljska talijanska parfemska kuća Tiziana Terenzi postala je jedan od najekskluzivnijih niche parfemskih brendova na svijetu. Zanimljivom poviješću, vještinom, znanjem i strašću za stvaranje unikatnih i luksuznih proizvoda osvojila je simpatije kupaca. Inspirirani umjetnošću i esencijom trenutka, nastali su parfemi jedinstvenog mirisa, zavodljive mirisne svijeće, očaravajući osvježivači prostora i kućni ukrasi od najfinijeg porculana. Tiziana Terenzi postala je simbol inovacije, umjetnosti i prestiža.

Tri generacije i jedna firma

Mirisno putovanje obitelji Terenzi započinje u Italiji osnivanjem obiteljske tvornice za proizvodnju mirisnih svijeća i voska. Zahvaljujući ustrajnosti i umijeću, osnovan je craft laboratorij u kojem su nastali prvi primjerci muških parfema napravljenih isključivo od sastojaka kupljenih u njegovoj rodnoj Italiji. Tradicija se prenosi s koljena na koljeno, a svaka je u obiteljski posao unijela dašak osobnog i umjetničkog. Svaki proizvod predstavljao je osobni pečat i lik autora, koji se do danas nije promijenio. Bottle art - riječi koje najbolje opisuju parfemsku kuću.

"Dobre stvari su lijepe, jer je lijepo osjećati se dobro"

Inspiracija za stvaranje parfema ove kuće leži u stalnoj želji za slikanjem i očuvanjem emocija. Neprestano upoznavati sebe i živjeti punim plućima jezgra je ovih jedinstvenih parfema. Svaka kapljica budi najljepše uspomene pohranjene u vašim srcima i vodi vas na neobično mirisno putovanje.

Parfemi Tiziana Terenzi ne mogu se nositi u svakoj prilici – namijenjeni su posebnim trenucima kada se želite osjećati privlačno, moćno i luksuzno. Sklad sastojaka uvest će vas u najljepše dijelove Italije i istaknuti ono najljepše u vama - vaš stil, karakter, poštenje i mudrost. Parfemi iz pet izuzetnih kolekcija spojit će vas s vašim najdubljim emocijama.

Moderan dizajn ambalaže inspiriran je težnjom Leonarda Da Vincija prema proporcijama i savršenstvu. Boce su ukrašene i obložene čistim zlatom i najfinijim drvom iz toskanskih šuma.


Testimonials

,,Ovo je po mom mišljenju najbolji parfem kuće Terenzi. Izuzetno profinjen, uravnotežen i osvježavajući parfem sa izraženom puderasto-cvjetnom aromom. Dizajn bočice je remek-djelo, najomiljeniji Andromeda!’’Dora Antunović
"Ja vam moram prenijeti svoje oduševljenje Sea Star kolekcijom, odnosno najviše dizajnom. Izrada ovih bočica i detalji na njima su nevjerojatni! Zlatne zvijezde su toliko lijepo napravljene da bih skupljao ove parfeme samo zbog bočica! Brend je još jednom pokazao svoju predanost estetici!"Vedran Tomašević
"Cassiopeiu sam dobila na poklon za rođendan i predivan je! Miriše osvježavajuće, odvažno, i aromatično, a opet nekako puderasto-slatko sa aromom breskve. Super je za svaku priliku - za dnevnu rutinu i elegantne odjevne kombinacije. Postojanost mirisa će vas sigurno oduševiti!"Matea Krapec

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 58

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 58

Page
po stranici