Acqua di Parma

O brandu Acqua di Parma

OD PARME DO SVIJETA +100 GODINA NASLJEĐA

Acqua di Parma označava izvrsnost, majstorstvo i talijanski stil od 1916. godine. Od osobne Colonije stvorene iz ljubavi prema Italiji, prerasla je u globalnu ikonu talijanskog stila. Dar sunca i duše. Slavlje jednostavnosti, iskrenosti i darežljivosti. San za dijeljenje u žutoj kutiji.

PORIJEKLO CARLO MAGNANI

Nalazimo se 1916. godine. Baron Carlo Magnani putuje do kulturnih epicentara - Pariza, Londona, New Yorka. Miris promjene osjeća se u zraku. Njegov stil definira čovjeka manira. Tijekom svojih dugih putovanja, obuzme ga nagla žudnja, čežnja za talijanskim suncem. Stvorio je Acqua di Parma kao svoju osobnu Coloniju, uhvativši ono što je volio i čeznuo za Italijom: njezinu jedinstvenu sunčanu sofisticiranost i jednostavnu eleganciju.

IZVORNA PARMA, NAJTALIJANSKIJI GRAD

Od porijekla do Izvorne. Miris nazvan prema ljubavi prema Parmi. Gradu gdje se priroda i kultura stapaju u harmoniju. Gdje zlatni zraci talijanskog ljeta boje kamenje palača poput osunčane kože. Odatle dolazi naš ikonski žuti.

USPJEH OD OSOBNOG DO POVLAŠTENOG

Colonia raste sa svijetom talijanskih krojača. Dom nevjerojatne elegancije, gdje se stil izražava u prestižnim tkaninama i savršenim krojevima, te sofisticiranom ravnotežom prigušenih boja i pažnje prema detaljima. Do konačnog i neophodnog dodira: prskanje Colonije prije predaje odijela po mjeri. Kroz ruke krojača koji služe najbolje od muškaraca, Magnanijev sartorski uspjeh destilira se u brend.

NAŠE MAJSTORSTVO IZRAĐENO S TALIJANSKOM PAŽNJOM

Volimo stvari koje se rade polako i ručno, kako bi razvile dušu. I čuvamo nesavršenost kao jedini pravi oblik savršenstva. Naša linija razvila se od Colonije do kolekcije mirisa i niza neodoljivih predmeta izrađenih s istom pažnjom i vrijednostima. Radimo s više od 100 majstora diljem Italije, promičući i podržavajući očuvanje njihovih tvrtki i znanja kroz generacije i ograničavajući svoj ekološki otisak. Surađujemo s našim dobavljačima kako bismo primijenili najbolje društvene i ekološke prakse.

NAŠA BIT COLONIA

Sunce uhvaćeno u citrusnim plodovima, šireći sirove mirise, pažljivo se biraju, ručno beru i destiliraju. Frutti d'Oro su prirodni mirisi Italije. U talijanskom vrtu Edena, majstori pažljivo spajaju najfinije sastojke, najvječnije majstorstvo i najbogatiju kulturu. Senzualna jasnoća koja otključava vaše uspomene, čineći svaki trenutak intenzivnim. Miris ove jednostavnosti je miris za cijeli život. Sunce uhvaćeno u citrusnim plodovima, šireći sirove mirise, pažljivo se biraju, ručno beru i destiliraju. Frutti d'Oro su prirodni mirisi Italije. U talijanskom vrtu Edena, majstori pažljivo spajaju najfinije sastojke, najvječnije majstorstvo i najbogatiju kulturu. Senzualna jasnoća koja otključava vaše uspomene, čineći svaki trenutak intenzivnim. Miris ove jednostavnosti je miris za cijeli život.


Testimonials

Parfem Colonia C.L.U.B. vrlo je osvježavajući na početku. Posebno me impresionira mirisna nota limuna. Ponekad je miris sladak, što naglašava njegovu svestranost.Tamara Kršić
Eau de toilette s mirisom bergamota - Bergamotto di Calabria od Acqua di Parma je očaravajući miris koji karakteriziraju gornje note voća bergamota. U sredini ovog parfema, akordi crvenog đumbira donose umirujuću notu, dok se baza zaokružuje jedinstvenom kombinacijom vetivera. Moram priznati, potpuno očaravajuće!Ivan Lovrić
Kada biram parfem, biram onaj koji ističe moju ženstvenost. Acqua di Parma je i ovaj put stvorila takav parfem. Note ruže i jasmina stvaraju sofisticiran dodir koji mazi kožu i oduševljava sve.Tena Vrban

Acqua di Parma Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 62

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 62

Page
po stranici