Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mirto di Panarea - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Mandorlo di Sicilia - Uniseks toaletna voda

Acqua di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi - Uniseks toaletna voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 67,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ADP29916
Toaletna voda Blu Mediterraneo Fico di Amalfi, kreirana od strane Acqua di Parma, nudi revitalizirajući miris citrusa koji neprestano iznenađuje, baš kao i spektakularni pogled na obalu Amalfi. Fico di Amalfi je toaletna voda s revitalizirajućim mirisom citrusa. Ovaj miris karakteriziraju voćne note bergamota, limuna, grejpa i kedrovog drva. U srcu, note smokve stapaju se s mirisima ružičastog bibera i akordima latica jasmina, dok je osnova ove toaletne vode zaokružena harmoničnim akcentima smokve, kedrovog drva i benzoina.
Specifikacija
Brend Acqua di Parma
Spol Unisex
Baza (base note) Benyoin, Cedrovina, Drvo smokve
Srce (middle note) Nektar smokve, Latice jasmina, Ružičasti biber
Glava (top note) Talijanski bergamot, Talijanski limun
Vrsta mirisa zeleni, drvenasti
Tip proizvoda Toaletna voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Aqua di Parma kvaliteta, elegancija, kreativnost, ekskluzivnost - to su vrijednosti na kojima se Aqua di Parma temelji zadnjih 100 godina. Ekskluzivna parfemska kuća Aqua di Parma osnovana je 1916. godine u srcu stare Italije u gradu Parmi. Bilo je to tamo, u maloj parfemskoj radionici, gdje su neki od najboljih majstora svog zanata stvorili moderan, lagan i svjež miris, za razliku od jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda tog vremena. Prvi talijanski miris Eau de Cologne napravljen je isključivo od prirodnih sastojaka i njihov sastav se od tada nije mijenjao. Aqua di Parma Eau de Cologne postao je simbol 1930-ih, a Art Deco stil kultnog stakla ostao je zaštitni znak brenda do danas. No, tek sredinom 20. stoljeća, Aqua di Parma doživila je međunarodni uspjeh, postala je tražena i ekskluzivna kuća mirisa, koja je dostigla pravi kultni status visokog društva.
ACQUA DI PARMA BM FICO DI AMALFI edt 75 ml Tip proizvoda: Toaletna voda 75 ml unisex Proizvođac: ACQUA DI PARMA, Via Ripamonti 99, Milano, Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz:Kolovoz 2023. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.