Alexandre.J

Aim to dream and to experience.

O brendu Alexandre. J

Arhitekt materijala i osjetila, Alexandre. J po kojem je brend i dobio ime, na vrlo neobičan način koristi iznimne materijale kako bi senzacionalnim mirisima pomicao granice i probudio emocije. On iznova i iznova otkriva koncept mirisa čineći ga predmetom luksuza upakiranog u malu bočicu senzacije.

Prvi Alexandre. J parfemi su se pojavili 2012. godine, kao djelo francuskog dizajnera, čovjeka koji je jako vezan za svoju domovinu, ali je ujedno i veliki ljubitelj putovanja i umjetnosti, što se sve može osjetiti u njegovim parfemima punim emocija.

Alexandre. J - mirisi koji pričaju priče

Francuski brend Alexandre. J pronalazi svoju inspiraciju kroz svjetsku povijest, spajajući tradicionalno i moderno. Ovaj brend obilježava najneobičnije mirisne note, pa ne čudi što je vrlo brzo zaokupio sva osjetila i dama i gospode diljem svijeta.

Svaki miris pomno je osmišljen i iza sebe krije priču koju jedna kap Alexandre. J parfema priča na koži svakog tko se odluči za ovaj luksuzni brend. Različiti mirisi odgovaraju različitim karakterima, a Alexandre. J parfeme obilježava veliki izbor citrusnih, voćnih i parfema drvenih tonova.

Osim očaravajućih mirisa, Alexandre. J parfemi su vrlo posebni zbog svojih pakiranja i bočica koje predstavljaju umjetnost za sebe. Uđite u svijet luksuznih parfema i pronađite Alexandre. J miris koji najbolje opisuje Vas i Vaš stil!


Testimonials

"Parfem Majestic Jardin dobila sam na poklon od svog supruga i svaki put kad ga stavim osjećam se kao dvorska kraljica, zbog tih sofisticiranih mirisnih nota."Doris Zekanović
"Kada nešto postoji tako dugo, poput parfemske kuće Alexandre J., jasno je kakva je kvaliteta iz njih, te mirisi koji su nezaboravni i prepoznatljivi gdje god da sam."Arsen Stipić
"Moj omiljeni parfem od Alexandre J je Rose Alba. Volim to ispreplitanje mirisnih nota gdje se ponekad osjeti bergamot, a nekad ruža ili breskva."Snježana Hren

Alexandre J. Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici