MUSICOLOGY

The scent of music

O Musicology brendu

Musicology odaje počast osjetilima, sjećanjima i vibracijama koje glazba donosi ljudima…

Od pojave čovječanstva koristimo naših pet osjetila kako bismo evoluirali i transformirali svijet oko nas. Vid, dodir, okus, miris i sluh! Svako osjetilo koristi drugi dio našeg tijela, ali svim ovim osjetilima potrebna su naša sjećanja.

Ustvari, umjetnost neprekidno koristi naša osjetila kako bi prenijela, pobudila i uzburkala… a naša glavna dva osjetila su sluh i miris. I oboje cvjetaju u glazbi i parfemu.

Svaki parfem i svaka glazba imaju svoje note, harmoniju, akorde, melodiju… a čak i više od jezičnih sličnosti postoji još jedan ključni element: a to je zrak!

Ako sve umjetnosti rezoniraju jedna sa drugom, samo glazba i miris dijele isto neopipljivo i prolazno sredstvo koje ih prenosi i dovodi do srca. Zvukovi i molekule putuju svemirom, dolaze i odlaze sa istim sjajem.

Na početku ove kreacije, Fabien Bukobza sa gotovo 30 godina iskustva u industriji mirisa, surađivao je s nekoliko velikih parfemskih kuća.

Zaljubljenik u parfeme i strastveni obožavatelj glazbe, odlučio je kroz parfem Musicology izraziti svoja sjećanja, svoje glazbene i olfaktorne emocije.

Orkestrirana od strane Nathalie Lorson, međunarodno priznate majstorice parfumera, ova kolekcija prepisuje u parfem ove trenutke života, kako bi ih podijelila sa vama.


Testimonials

"Fly me to the Oud je sjajan miris koji ne mogu usporediti ni s jednim koji sam do sada osjetio. Ima nešto klasično, profinjeno. Ide na moju listu želja."Tin Lenac
“Sun Goddess je iznimno prozračan miris za ljubitelje jasmina i vanilije, ali i za one koji nisu ljubitelji gurmanskih mirisa, jer je opojan, a istovremeno diskretan.”Marija Beroš
“I Belong to You je potpuno drugačija tuberoza, zahvaljujući ružičastom papru i pačuliju. Lagana, svježa, opora, apsolutno jedinstvena kompozicija.”Majda Grivić

Musicology Shop