Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology The Rose - Uniseks parfemska voda

Musicology I Belong to U - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 180,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
MU67963
Vrhunski hit u pokretu, ova magnetna kreacija dizajnirana je na simfoniji ylang-ylanga, tuberoze i gardenije i picikatu od ružičastog papra i balzama koji izaziva ovisnost. Živopisni i eksplozivni naglasci ružičastog papra naglašavaju egzotičnu tessituru cvjeta ylang-ylanga. Tuberoza, bujajući u slatkim tonovima gardenije, cvjeta u cvjetnom srcu smjele teksture. Drvenasti intenzitet pačulija i amberne note Peru balzama zagrijavaju trag dajući mu eleganciju i intenzitet.
Specifikacija
Brend MUSICOLOGY
Spol Unisex
Baza (base note) Patchouli essence, Peruanski balzam
Srce (middle note) Gardenija, Tuberoza
Glava (top note) Ružičasti biber, Ylang Ylang
Vrsta mirisa cvjetni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Musicology odaje počast osjetilima, sjećanjima i vibracijama koje glazba donosi ljudima… Od pojave čovječanstva koristimo naših pet osjetila kako bismo evoluirali i transformirali svijet oko nas. Vid, dodir, okus, miris i sluh! Svako osjetilo koristi drugi dio našeg tijela, ali svim ovim osjetilima potrebna su naša sjećanja.
MUSICOLOGY I Belong to U 95ml PARFUM Parfemska voda u spreju 95ml unisex Proizvođac: ATELIER BEAUTE COSMETIQUES INTERNATIONAL Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.