Etat Libre d`Orange

There is a drop of Paris in every bottle.

O brendu Etat Libre d` Orange

Parfemska kuća Niche Etat Libre d’Orange osnovana je 2006. godine u Francuskoj s ciljem da tržištu i ljudima ponudi potpuno drugačije mirise od uobičajenih. Ova vrlo drugačija parfemska kuća svoj parfem imenuje s ironijom i otklanja predrasude otkrivajući nove užitke u mirisu kroz uzvišene i nježno komponirane mirise.

Parfemsku kuću Etat Libre d’Orange izgradio je Etienne de Swardt, želeći dati potpunu slobodu kreiranju parfema, napravljenih za sve one koji žele nešto drugačije, nešto neviđeno i nemirisno do tada. U svojoj kolekciji parfema Etat Libre d’Orange nudi mirise koji su namijenjeni i ženama i muškarcima.

Etat Libre d’Orange - ambiciozna parfemska kuća zanimljivih mirisa

Etat Libre d’Orange poznat je po svojim neobičnim parfemima koji nedvojbeno šokiraju ljude diljem svijeta, kako mirisom tako i imenom. Njihova vrlo neobična aroma privukla je sve one koji se ne boje ekstravagancije i žele se originalnim mirisima izdvojiti iz mase.

Ideja s kojom je osnivač Etienne de Swardt pokrenuo ovu zanimljivu kuću parfema je želja da se ljudima ponudi poznati mirisi iz svakodnevnog života koje nikome ne bi palo na pamet da pomirišu.

U samom stvaranju luksuznih parfema i prepoznatljivih mirisa, osnivač kuće Etat Libre d’Orange surađivao je s brojnim slavnim osobama i modnim dizajnerima na stvaranju luksuznih parfema i prepoznatljivih mirisa. Zajedno su stvorili nekoliko desetaka različitih mirisa, koji su sinonim za originalnost u svijetu parfema.

Neobično ime s neobičnim mirisima

Kada je Etienne de Swardt stvorio parfemsku kuću Etat Libre d’Orange, bilo je sasvim prirodno i bilo je za očekivati ​​da će mu ovo zanimljivo ime dati u čast rodnog mjesta i njegove reprezentacije.

U Južnoj Africi, Etat Libre d’Orange bila je zemlja zadivljujuće ljepote i boja, nezaboravnih mirisa i snažnih osjećaja, pa ne čudi da su obilježja ove parfemske kuće upravo ljepota, jedinstvo i sloboda.

S mirisima Etat Libre d’Orange stvorite oko sebe aromatičnu auru koja će Vas pratiti svojim neodoljivim i neobičnim mirisnim notama i istaknuti vas u gomili.


Testimonials

"Obožavam Etat Libre d'Orange jer su drugačiji, autentični i u svakom trenutku mogu prepoznati njihov miris, zbog čega sam vjerni korisnik."Željka Bandić
"Oduvjek su me fascinirale njihove bočice i nazivi parfema, a da ne spominjem mirisne note - prava umjetnost."Pavel Dimić
"Teško je opisati ljepotu mirisa koji dolaze iz ove kuće - tako nešto bi se zaista trebalo osjetiti i više nikada nećete poželjeti nijedan drugi parfem."Sven Jerković

Etat Libre d' Orange Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 23

Page
po stranici