Etat Libre d`Orange Remarkable People - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Remarkable People - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Rien - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35138
Ništa nije sve. Ne vjerujte u ono što prvi put vidite... pod skromnim imenom, začinjenim mirisom zaljeva crnog ribiza i mošusnim notama plave antilopa. Rien je parfem druge kože, parfem koji prianja uz tijelo i ustrajava u umu. Kao časni grijeh na rubu smrti, neodoljiv i odlučno prožimajući. Lagan poput mohera i dragocjen poput kašmira, miris puderastim milovanjem obasjava kožu. Karakterizira ga pomna elegancija i hipnotička ljepota modernog Doriana Graya, u ženskoj/muškoj verziji. Očaravajući miris koji ostavlja nezaboravan trag. Potpuni šarm, izrazito karizmatičan. Akord vanilije/opijuma pojačava ovisnost. Rien je neophodan.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Labdanum, Mahovina, Pačuli, Stiraks
Srce (middle note) Aldehidi, Tamjan, Koža
Glava (top note) Crni papar, Kumin, Ruža
Vrsta mirisa cipre, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO RIEN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.