Etat Libre d`Orange Rien - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Rien - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 140,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35134
Čista senzualna fantazija. Puderasta gornja nota dočarava ženu koja se oblači za zavođenje - meki trag ruža, šuštava čipka. Intimni ritual fatalne žene koja prozire kroz krhki oklop muškaraca. Njena sofisticiranost je intrigantna, kao i trgovina koju obavlja sa svojim tijelom. Pod gorko-slatkim dodirom badema, poput tajne koja se odvija, dolazi s daškom glatke kože, tekuće i fleksibilne, koja uvodi sve što vam treba: budoar, prste koji se stežu na kožnom kauču i osjetljivu prisutnost sirove želja. Ne sanja li svaka žena biti zavodnica u hotelskom baru, prepustiti se želji za intimnošću lifta ili se prepustiti senzualnosti u luksuzu svilene posteljine?
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Koža, Mošus
Srce (middle note) Đurđevak, Note pudera, Ruža
Glava (top note) Đumbir, Ljubičica, Mandarine
Vrsta mirisa cvjetni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ETAT LIBRE D`ORANGE PUTAIN DES PALACES EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.