The Perfume Academy by BELODORE

 

Belodore vijesti

Najveća evropska niche parfimerija

Najveća europska niche parfumerija sa ekskluzivnim mirisima otvorena je u Beogradu! Beograd, 22. travnja 2024. - Belodore, vodeći međunarodni lanac niche parfumerija, utvrdio je svoj položaj kao najveći lanac niche parfumerija u Europi otvaranjem nove najveće parfumeriju u trgovačkom centru Galerija u Beogradu u ponedjeljak, 22. travnja.

 

Belodore vijesti

Belodore otkriva svoju flagship parfumeriju u Budimpešti

Proslavili smo treću godišnjicu od osnivanja brenda Belodore otvaranjem 13. parfumerije u Budimpešti, najveće u našem maloprodajnom portfelju od čak 270m2. Zakoračiti u našu novu vodeću trgovinu znači uvidjeti izuzetnu atmosferu, eklektičan ambijent i jedinstveni privatni prodajni prostor za neusporedivo iskustvo kupovine.

 

Belodore vijesti

Belodore Zagreb - Arena Centar

Belodore sa ponosom otvara još jednu parfumeriju u Zagrebu, ovoga puta na popularnoj shopping lokaciji Arena Centar Zagreb. Kao brend poznat po ponudi premium parfema i visokokvalitetnoj kozmetici, sretni smo što već imamo lojalnu bazu kupaca u Hrvatskoj i regiji. Sa novom parfumerijom imamo za cilj da ljubiteljima niche parfema pružimo više mogućnosti i nove kupce upoznamo sa iznimnom uslugom i proizvodima.


 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...