Novi Kilian Liquors mirisi u Belodore trgovini u Budimpešti

Kao potomak renomirane obitelji koja se generacijama bavi proizvodnjom konjaka, Killian Hennessy počastila je svoju ostavštinu lansiranjem ovih mirisa. Angel’s Share i Roses on Ice čije su mirisne kompozicije inspirirane konjakom i ginom dio nove kolekcije Kilian Liquors.

ANGEL’S SHARE - miris koji odiše tradicijom obitelji Hennessy

Želeći sačuvati uspomene na odrastanje uz Hennessy's Cognac Cellar, Kilian je oživio dane djetinjstva kroz Angel's Share parfem. Kako bi se postigla potpuna uvjerljivost, kompozicija Angel's Share koristila je pravi konjak. Osim konjaka, note Angel's Share uključuju cimet, badem, hrast i mahune tonke

ROSES on ICE - miris koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Roses on Ice, inspiriran je slavnim Hendricksovim divom. U kombinaciji s ružom i krastavcem, omiljenom vrstom džina i načinom na koji se konzumira, Elisabeth Jones Hennessy, supruga Killiana Hennessyja, kreirala je miris koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Roses on Ice je gotovo botanički miris, s vodenastim svježim mirisom krastavca. Mirisi ruže i smreke pojačavaju osjećaj hladnoće gina i daju određenu dozu elegancije, dok mirisi mošusa i sandalovine savršeno suše.

Posjetite trgovinu Belodore u Budimpešti i pronađite kombinaciju mirisnih nota čiji će vas miris dugo pratiti, ostavljajući trag za vama.

 

 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...