Selahatin

Selahatin is introducing the future of oral luxury.

O Selahatin brendu

Selahatin predstavlja budućnost oralnog luksuza. Sa serijom pasta za izbjeljivanje zubi, tekućina za ispiranje usta i oralnih sprejeva, brend ima ambiciju podići emotivna iskustva svakodnevnih ceremonija.

Brend je nastao iz krize. Prije svoje tridesete, osnivač Kristoffer Vura doživio je moždani udar zbog kojeg je ostao paraliziran i hospitaliziran godinu dana. Moždani udar učinio je njegova osjetila osjetljivijima na mirise i okuse. Naglasio je i važnost dnevnih rituala.

- Počeo sam drugačije gledati na stvari. Shvatio sam da male stvari u životu duboko utječu na moje blagostanje. Kad bih imao loš dan, pranje zuba bi ga pogoršalo. Očajnički sam tražio proizvode s kojima bih se mogao emocionalno povezati - proizvode koji bi mi dali osjećaj bijega, kaže osnivač Kristoffer Vural.

Marka je nominirana za nagradu Wallpaper Design Awards, GQ ju je proglasio "jednom od najboljih marki za njegu na svijetu", časopis Monocle proglasio ju je "najsofisticiranijom markom paste za zube na svijetu", a koristi je legendarni dizajner Rick Owens. Osnivača Christophera Wurala časopis Monocle proglasio je jednim od najinovativnijih poduzetnika na svijetu.

Brend je dostupan u najboljim trgovinama u više od 20 zemalja (uključujući Selfridges, Ludwig Beck, Ssense, Luisa Via Roma, Andreas Murkudis, Holt Renfrew, Saks, Storm i Nitty Gritty).


Testimonials

Ritual pranja zuba je nešto što budi najranija sjećanja na djetinjstvo u meni. Moja baka je bila stomatolog i od malih nogu me je učila o važnosti dobre oralne njege. Pa, danas mogu reći da sada znam da je Selahatin vrhunac toga. Blue Forever je moja omiljena pasta za zube čija svježina poput morskog vala razvedri i osvježi početak svakog mog dana. Ovo je stvarno luksuz u bočici koji je svima potreban!Zarija Juričić
Mislim da je blistavi osmijeh preduvjet za njegovan izgled i eleganciju. Možete zamisliti koliki problem mi je predstavljalo to što godinama nisam uspjevala riješiti se upornog kamenca. To me je i navelo na Selahatin Sassafras koji mi je potpuno promijenio pogled na oralnu njegu. Osim toga, promijenio je i moj osmijeh. Sada je blistaviji nego ikada, a ja samouvjereno ulazim u prostoriju sa osmijehom od uha do uha.Ruža Čulina
Obožavam koristiti vodice za ispiranje usta, to je godinama neizostavan dio moje jutarnje rutine. Poslije nekog vremena, sve koje su se mogle naći u trgovini su mi dosadile, želio sam probati nešto novo. Kada sam probao Selahatin Of Course I Still Luv You znao sam da će postati moja omiljena vodica za ispiranje usta koja mi nikad neće dosaditi. Osvježavajući ukus citrusne vrbene i bergamota i neobični kardamom čine da jedva čekam da ustanem ujutro i započnem svoj dan!Ivo Navojec

Selahatin Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 18

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 18

Page
po stranici