Belodore Zagreb – Ilica

Ilica 7

10000 Zagreb, Hrvatska


Radno vrijeme

Pon-Pet: 10:00-21:00

Sub: 11:00-18:00

Nedjeljom ne radimo

Kontakt telefon

+385 1 6547 533

Najveći regionalni lanac specijaliziranih niche parfumerija, Belodore, nedavno je otvorio vrata svoje prve poslovnice u samom srcu Zagreba i kupcima istančanog ukusa iz cijele Hrvatske pružio priliku da iskuse dragocjenosti i jedinstvenosti premijum parfema na jednom mjestu. Ljubitelje niche parfema obradovali smo vijestima da u svakom trenutku mogu uživati u najvećem izboru vrhunskih parfema koji se mogu naći na ovim prostorima, upoznajući se, na jednom mjestu, sa najprestižnijim svjetskim brendovima.

Sa razlogom je nova parfumerija smještena u srce prijestolnice u ulicu Ilica 7, jednu od omiljenih lokacija mještana i turista, gdje se spajaju različite kulture, ljubav, ukusi i mirisi. Vaše niche putovanje počinje upravo ovdje i upravo sa nama. Dopustite nevjerojatnim parfemskim kompozicijama da dotaknu vaša najdublja osjećanja!

Ukoliko dolazite osobnim vozilom preporučujemo da koristite parkiralište koje se nalazi u okviru garaže Cvjetni, odakle možete prošetati do naše Belodore parfumerije.

  • Adresa parkirališta: Varšavska 13, Zagreb