Belodore Zagreb – Ilica

Ilica 7

10000 Zagreb, Hrvatska


Radno vrijeme

Pon-Pet: 10:00-21:00

Sub: 11:00-18:00

Nedjeljom ne radimo

Kontakt telefon

+385 1 6547 533

Najveći regionalni lanac specijaliziranih niche parfumerija, Belodore, nedavno je otvorio vrata svoje prve poslovnice u samom srcu Zagreba i kupcima istančanog ukusa iz cijele Hrvatske pružio priliku da iskuse dragocjenosti i jedinstvenosti premium parfema na jednom mjestu. Ljubitelje niche parfema obradovali smo vijestima da u svakom trenutku mogu uživati u najvećem izboru vrhunskih parfema koji se mogu naći na ovim prostorima, upoznajući se, na jednom mjestu, sa najprestižnijim svjetskim brendovima.

Sa razlogom je nova parfumerija smještena u srce prijestolnice u ulici Ilica 7, jedna od omiljenih lokacija mještana i turista, gdje se spajaju različite kulture, ljubav, ukusi i mirisi. Vaše niche putovanje počinje upravo ovdje i upravo sa nama. Dopustite nevjerojatnim parfemskim kompozicijama da dotaknu vaša najdublja sjećanja!

Ukoliko dolazite osobnim vozilom preporučujemo da koristite parkiralište koje se nalazi u okviru garaže Cvjetni, odakle možete prošetati do naše Belodore parfumerije.

  • Adresa parkirališta: Varšavska 13, Zagreb


Belodore Zagreb – Arena Centar

Vice Vukova 6

10020 Zagreb


Radno vrijeme

Pon - Ned 09:00 - 21:00

Phone number

+ 385 1 2455-187

Kao lanac vodećih niche parfumerija poznatih po prepoznatljivim mirisima i iznimnom iskustvu koje pruža kupcima, Belodore sa ponosom otvara svoju drugu parfumeriju u Zagrebu.

Naša posvećenost pružanju najkvalitetnijih proizvoda i iznimne usluge kupcima ostaje nepromijenjena, a otvaranjem parfumerije na novoj lokaciji, uvjereni smo da ćemo nastaviti nadmašivati očekivanja naših vjernih kupaca i privlačiti nove. Naše stručno i ljubazno osoblje je uvijek na raspolaganju da pomogne sa preporukama i pruži personalizirani doživljaj kupovine. Radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu iz naše nove parfumerije!

*Arena Centar ima 3.000 besplatnih mjesta za parkiranje u garažama povezanim sa tri ulaza, a možete koristiti i otvoreni parking ispred samog Centra.