Signature Sillage d`Orient

To wear it, is to wield its power.

O Signature Sillage d’Orient brendu

MOĆ MIRISA

Moć mirisa leži u njegovoj nepoznatosti. Možete dodirnuti najfiniji brokat. Možete gledati na mediteranski morski pejzaž. Možete okusiti guščiju paštetu (foie gras) kako Vam se topi u ustima. Ali udar opojnog mirisa Vas iznenadi. Ulazi u Vaš vidokrug, nenajavljeno, nepozvano, neočekivano. Ispunjava vaša čula jednako živo kao što ispunjava Vašu maštu. Voljena uspomena, omiljeno mjesto u vremenu, prijatelj iz daleka. Pada Vam na pamet, potpuno odjednom. A onda, kao što je krišom došao, trag mirisa počinje da bljedi. Odluta dalje, u vjetar.

Miris priziva te emocije koje preplavljuju tik ispod površine u svima nama. Ne možemo objasniti snagu mirisa, ali možete ga osjetiti kada Vas obuzme.

Svaka bočica mirisa Sillage d’Orient znači uspjeti zarobiti misteriju mirisa iznutra.

SIGNATURA KOLEKCIJA

Za neke, moć savršeno oblikovanog dragulja leži u njegovom očaravajućem sjaju. Druge privlači briljantna nijansa. Kako god da Vam kamen govori, on to čini bez riječi. To je osjećaj, vibracija, energija koja se povezuje negjde u Vama. Poput srodne duše, intuicija Vas veže za dragulj, a dragulj za Vas.

Sillage d’Orient Signatura kolekcija je proslava ove neizrečene veze. U svakom mirisu – kao i u tom posebnom dragulju – nalazimo djelić sebe.

Otkrijte miris koji je osmišljen da bude, za Vas.

Signatura kolekcija od Sillage d’Orient: Savršeno oblikovano. Potpuno Vi.


Testimonials

,,Voćkast i s puno vanilije. Zamišljam kako kraljice i najljepše žene Istoka nose Jade.‘’Nikolina Mijac
,,Onyx miriši kao savršena mješavina citrusnih, cvjetnih i drvenastih sastojaka. Obožavam orijentalne parfeme, ali ih odabirem s oprezom. Na sreću, Signature Sillage d’Orient ima sve što tražim.‘’Marko Jurina
,,Za Musk mogu reći da je vrlo postojan. Volim ga osjetiti i na muškarcima i na ženama jer je zavodljiv i senzualan. Mošusne note stimuliraju osjetila i golicaju maštu, a svježe cvjetne note zaokupljaju pažnju.‘’Noa Kozjak

Signature Sillage d'Orient Shop