Costume National

Minimal, Chic and Rock'n'Roll.

O brendu Costume National

Costume National je talijanski brend mode koji su osnovali dvojica mladih dizajnera iz Japana. Ovaj brend je nastao kao rezultat spajanja dvije modne kulture, prilično udaljene jedna od druge - japanske sa svojim minimalizmom i talijanske kulture koju odlikuje besprijekorna kvaliteta.

Talijanska kuća Costume National predstavlja savršenu mješavinu jednostavnosti sa jakom dozom luksuza, pa ne čudi što parfemi ovog brenda odišu profinjenom elegancijom i modernim stilom današnjice.

Costume National - minimalizam, šik i rock&roll

Costume National parfemi odaju počast luksuznoj jednostavnosti, pakiranoj u malu bočicu, specijalno dizajniranu tako da odaje dojam praktičnosti, ali i raskoši. Mirisi parfema ovog talijanskog brenda podsjećaju na čistotu i misteriju, najintrigantniji kontrast.

Mješavina tajanstvenih , čistih elemenata i mirisnih nota, poput cvijetnih, začinskih, voćnih i drvenastih tonova, vrlo lako zaintrigira ljudska čula, radeči da Vas Costume National mirisi obore s nogu na samo jedan udah.

Uz Costume National parfeme za žene i muškarce, otvorite sva Vaša čula i sa samo jednom kapi parfema napravite da budete primječeni gdje god da se pojavite.


Testimonials

"Oduševljena sam citrusnim baznim notama parfema Costume National, jako su postojani na koži i rado ih nosim godinama."Andrea Markotić
"Najviše mi se sviđa minimalistički dizajn bočica, sva kvaliteta je upakirana u ovu jednostavnost parfema... Scent koristim već više od deset godina."Marin Štrec
"Bergamot je moje omiljeno voće, tako da je Costume National moja omiljena parfemska kuća."Ivana Anušić

Costume National Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici