Costume National Free D`Homme - Muška parfemska voda

Costume National Free D`Homme - Muška parfemska voda

Costume National I - Muška parfemska voda

Costume National I - Muška parfemska voda

Costume National Secret Woods - Muška parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 79,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
CNA59907

Usamljeni predio netaknutih šuma, drveća i vegetacije u kome možete doživeti tišinu i diviti se veličanstvenosti prirode u savršenoj harmoniji. Iskričavi citrusni treptaj grejpfruta susreće se sa energetskim notama bergamota, stvarajući nalet svežine koji budi čula. Delikatna aromatična nota kleke, sa svojim atraktivnim drvenim nijansama, najavljuje srce ove živahne avanture.

Specifikacija
Brend Costume National
Spol Unisex
Baza (base note) Kleka
Srce (middle note) Bergamot
Glava (top note) Citrus, Grapefruit
Vrsta mirisa aromaticni, zeleni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Tvrtku je osnovao Ennio Capasa u Milanu 1986. godine. Brend karakterizira profinjen minimalistički, šik i rock’n’roll stil. Costume National stil obilježen je nepogrešivo tankom i seksi siluetom, koja je rezultat mogućnosti spajanja luksuzne izrade s metropolitanskim, kreativnim i avangardnim stavom.
CN SECRET WOODS 100ml Parfemska voda 100ml za muskarce Proizvođač: Costume National Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote.Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.