Gritti

From passion to perfume

O Gritti brendu

Povijest brenda počela je 2009. godine sa prvim parfemima pod imenom Obitelj Gritti (Gritti family).

Luca Gritti je predstavio White Collection u kojoj se istražuju različiti aspekti ženstvenosti kroz najatraktivnije rodove mirisa: cvjetni, voćni i gurmanski.

Nakon svjetskog uspjeha brenda Chantilly i Macramè brend je pokrenuo I Turchesi Collection, počast jugu Italije, njezinim kraljevskim bojama i parfemima koji preplavljuju čula.

Kvintesencija Gritti Venetia je selekcija Gritti Privé, obučena u somot i 24-karatno zlato. Ovi smjeli, bogati i eklektični ekstrati predstavljaju talijanski stil.

Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u vlastitom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gdje također surađuju sa mnogim vrhunskim parfumerijskim brendovima iz cijelog svijeta.

Gritti je jedan od rijetkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama.

Luca Gritti osobno kontrolira sve proizvodne procese Gritti Venetia. Najvažniji značaj za brend je da podrži lokalne obrtnike: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih talijanskih stručnjaka za luksuzno pakiranje. Također Gritti surađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.


Testimonials

“Chantilly je lijepi, slatki i voćni miris. Blad je, ali impresivan! Ako vam se sviđaju citrusni i bobičasti mirisi bez teških gurmanskih note, Gritti ima parfem za vas.”Valentina Čorokalo
“Savršena interpretacija mediteranskog ljeta kroz uzbudljivu kombinaciju pomelo i grejpfruta s primjesama svježih listova zelenog čaja i bijelog cvijeća. Sasvim prirodno i ugodno!”Vlatko Bagarić
“Čak i na prvi pogled, prije kupnje, Beyond The Wall je zvučao prelijepo i intrigantno. Jedva sam čekao probati ovaj parfem jer me Gritti oduševljava svakim parfemom!”Tiodor Ljevak

Gritti Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 19

Page
po stranici