Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Siracusa - Uniseks parfemska voda

Gritti Because I'm Free - Ženska parfemska voda

Gritti Because I'm Free - Ženska parfemska voda

Gritti Kill The Lights - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GR69251
Dolazi sa olujom, grize kao miris njegove kožne jakne koja pamti tisuće milja. Motori urlaju, koljena klecaju, van kontrole ste. Sve ili ništa. Miris prekršitelja pravila, jedan jedinstven. Ugasite svijetla. Vidjeti će te što dolazi. Suhe, oštre note kleke i artemizije spajaju se u puno i bogato kožno srce i naljeću na njegove oštre, začinjene nijanse. Gusti akord brezovog katrana se mješa sa sviježim balzamičnim nijansama mastike kao sumrak sa zorom. Priča za pamćenje.
Specifikacija
Brend Gritti
Spol Unisex
Baza (base note) Breza
Glava (top note) Kleka
Vrsta mirisa aromaticni
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Svi Gritti mirisi su proizvedeni u Italiji u vlastitom proizvodnom pogonu u Bolonji, Emilia-Romagna, gdje također surađuju sa mnogim vrhunskim parfumerijskim brendovima iz cijelog svijeta. Gritti je jedan od rijetkih niche proizvođača mirisa u Italiji sa naprednim proizvodnim tehnologijama. Luca Gritti osobno kontrolira sve proizvodne procese Gritti Venetia. Najvažniji značaj za brend je da podrži lokalne obrtnike: naručujemo unikatne ručno rađene poklopce i kutije od najboljih talijanskih stručnjaka za luksuzno pakiranje. Također Gritti surađuje sa nekim proizvođačima sirovina sa juga Italije, poznatim po svojim odličnim citrusnim uljima.
Gritti Kill The Lights Extrait 100ml Parfum Tip proizvoda: Parfem u spreju 100ml Unisex Proizvođac: Gritti Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Lipanj 2023. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora topline. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.