Belodore – O nama

Najbolje od najboljeg za najbolje – moto je kojim se vodimo od početka našeg postojanja. Slavimo umjetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zato naši klijenti ne kupuju proizvod, već umjetnost zapakiranu u bočice svijetski poznatih niche parfema.

Belodore postoji od siječnja 2017. godine. Kasnije se proširio na druge zemlje kako bi proširio svoju mrežu luksuznih i jedinstvenih niche parfema. Od 2020. godine Belodore otvara svoja vrata i u Srbiji.

Belodore - mjesto gdje mirisi uživaju u luksuzu

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i je karakteristika niche parfema. U svojim prostranim poslovnicama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive ljepote.

Belodore tim čine educirani stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnoj atmosferi u našim parfumerijama. Spoj luksuza i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, New York-a su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police naših parfumerija.

Ostavite snažan dojam i ne pravite kompromise. Pronađite omiljeni miris koji će stvoriti čaroliju u dodiru s Vašom kožom. Naša oaza umjetnosti i mirisa Vas čeka. Posjetite Belodore trgovine i otkrijte specifične mirise koji odišu luksuzom, ljepotom i zadovoljstvom.


Hall of Fame

Najbolje od najboljeg iz svijeta niche parfema
 1. Xerjoff Erba Pura - Uniseks parfemska voda
  Xerjoff Erba Pura - Uniseks parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cijena već od 245,00 €
  1.845,95 HRK
 2. Giardino Benessere Salaria - Uniseks parfemska voda
  Giardino Benessere Salaria - Uniseks parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cijena već od 95,00 €
  715,78 HRK
 3. Mancera Red Tobacco - Uniseks parfemska voda
  Mancera Red Tobacco - Uniseks parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cijena već od 100,00 €
  753,45 HRK
 4. Creed Aventus - Muška parfemska voda
  Creed Aventus - Muška parfemska voda
  Rating:
  0%
  Cijena već od 205,00 €
  1.544,57 HRK