O NAMA

Belodore – O nama

Belodore slavi umjetnost, kreativnost i jedinstveno iskustvo, zbog čega naši klijenti ne kupuju samo proizvod, već umjetnost upakiranu u bočice svjetski poznatih niche parfema. Od svog otvaranja 2020. godine, Belodore je sinonim za luksuz i jedinstvenost.

Trenutno je prisutan u 6 zemalja: Bugarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Makedoniji, Crnoj Gori i Srbiji.

Belodore - mjesto gdje mirisi uživaju u luksuzu

Belodore predstavlja suprotnost komercijalnim parfemima, čineći drugačiji koncept od proizvodnje dizajnerskih parfema i njihove široke dostupnosti, što i je karakteristika niche parfema. U svojim prostranim poslovnicama, Belodore poziva goste na impresivno putovanje u svijet zanosnih mirisa i neodoljive ljepote.

Belodore tim čine educirani stručnjaci, koji svojim znanjem i ljubaznošću doprinose dodatnoj atmosferi u našim parfumerijama. Spoj luksuza i umjetnosti na najljepši mogući način predstavlja sinonim za Belodore. Brendovi iz Londona, Milana, Pariza, New York-a su pažljivo birani i svojim elegantnim dizajnom krase police naših parfumerija.

Ostavite snažan dojam i ne pravite kompromise. Pronađite omiljeni miris koji će stvoriti čaroliju u dodiru s Vašom kožom. Naša oaza umjetnosti i mirisa Vas čeka. Posjetite Belodore trgovine i otkrijte specifične mirise koji odišu luksuzom, ljepotom i zadovoljstvom.


Hall of Fame

Najbolje od najboljeg iz svijeta niche parfema