Creed

Perfume of the past, fragrance of the future.

O brendu Creed

Parfemsku kuću Creed osnovao je James Henry Creed, u Londonu, 1760. godine i od tada se prenosi s koljena na koljeno. Nakon gotovo stotinu godina, kuća Creed preselila se u Pariz, gdje se i danas nalazi njezino sjedište. Od svog osnutka do danas Creed je zadržao obiteljsku tradiciju i obiteljsko poslovanje tvrtke.

Creed je poznat po izradi i još uvijek izradi luksuznih parfema za kraljeve i pripadnike plemstva. Koristeći vlastitu bit i tradicionalne tehnike stvaranja, Creed već dugi niz godina pruža vrhunske i autentične mirise.

Pred sintetičkim alternativama, Creed daje prednost visokokvalitetnim prirodnim sirovinama. Osim prepoznatljivih parfemskih mirisa za žene i muškarce, Creed proizvodi i mirisne kupke, sapune, losione i sredstva za poslije brijanja.

Creed - parfem prošlosti, miris budućnosti

Vođena umjetnošću i savršenstvom, parfemska kuća Creed stvorila je baštinu mirisa bez premca, koju cijene svi poznavatelji parfema. Tijekom stoljeća Creed je proizveo preko dvjesto parfema različitih mirisa, koji svjedoče o jedinstvenom i kreativnom duhu koji se prenosi s nosa na nos kroz nekoliko generacija obitelji Creed.

Kreatori očaravajućih mirisa Creed parfema putuju svijetom kako bi pronašli najfinije materijale za svoje parfeme. Iz raznih dijelova svijeta skupljaju najbolje, pa ne čudi da Creed parfemi za žene i muškarce, kao i svi ostali Creed proizvodi, mame uzdahe samo jednim mirisom.

Brand Creed je sinonim za umjetnost izrade parfema. U moru neodoljivih mirisa pronađite onaj koji najbolje pristaje vašem duhu i uz luksuzne Creed parfeme i druge proizvode zablistajte uvijek i posvuda.


Testimonials

"Dovoljno je reći Creed Aventus. Moj omiljeni parfem već više od deset godina. Dobio sam ga na poklon od prijatelja i nikad ga više nisam skinuo."Janko Bogdan
"Silver Mountain Water je moj omiljeni parfem, ali i muža. Nevjerojatno je kako Creed unisex parfemi različito reagiraju na mušku i žensku pozu."Nataša Gregorić
"Antički mirisi modernog doba. Vraća vas u neka džentlmenska vremena, kada su gospoda osvajala dame u svojim mirisima - baš kao i ja svoju ženu."Fran Kušelj

Creed Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 39

Page
po stranici