ARCADIA

Enter the world of nostalgia

O Arcadia brendu

Arcadia je marka niche parfema stvorena u UAE, a osnovala ju je Amna Al Habtoor. S ciljem pretvaranja mirisa u sjećanja i oživljavanja sjećanja kroz mirise. To je mjesto gdje sentimentalisti i propovjednici nostalgija borave.

Arcadia je prazno platno koje čeka ekspresionizam, prazan papir, prebivalište za nekonvencionalno. Ponosni su na bezrezervni pristup, progresivnost i ukorijenjeno iskustvo. Poput opskurnog, upečatljivog glasa i nostalgije, Arcadia ima za cilj razviti neponovljiva iskustva kroz svoje proizvode. Vjeruju i predviđaju prepoznatljivost brenda zbog njegovog naprednog i progresivnog stava na tržištu mirisa.

Amna je diplomirala strategiju i dizajn. Pridružila se svom obiteljskom poslu kao izvršna direktorica marketinga i komunikacija u Al Habtoor Motorsu, snažno uključen u neke od najluksuznijih kampanja tvrtke, uključujući one s Bugattijem, Bentleyem i McLarenom.

Preusmjeravajući svoje ambicije, Amna je 2014. osnovala Mash Concept. Istražujući jednu od svojih prvih strasti, parfem, Amna je iskoristila priliku da ispuni svoj životni san o niche parfumeriji. Pred kraj svog plana da pokrene parfumeriju, Amnu je privukla ideja o liniji mirisa usmjerenoj na umjetnost nostalgije.

Ubrzo je Arcadia živnula. Brand koji je ponovno razvio kulturu mirisa na Bliskom istoku, na suvremen i iskustven način. Arcadia obuhvaća ideju koja stoji iza prisjećanja i stvaranja uspomena kroz umjetnost mirisa.


Testimonials

"Ne sjećam se ni gdje sam prvi put probala Royal Orchard, ali znam da sam dugo tragala za ovim ili sličnim mirisom. Od kada sam vidjela da ga mogu pronaći u Belodore trgovinama, moje srce je puno! Otvara se sasvim voćnim notama, ali pričekajte iznenađenje. Nakon što odstoji na koži, osjetit ćete drvenasti prijelaz i jasnu slatku vaniliju. Morate probati, ovaj parfem se ne može opisati!”Nađa Blazević
"Jedva čekam da više ljudi čuje za brend! Djevojka koja stoji iza parfema zaslužuje vašu punu pažnju. Moj favorit je Vanilla Pod, miris koji daje potpunu vibraciju romantičnih večeri u najboljem restoranu u Dubaiju."Lana Pleško
"Bête Noir je već nekoliko godina dostupan na tržištu, a da to ne znamo. Ovo je ljubav na prvi miris, seksi, zavodljiv, eksplozivan buket cvijeća. Svjež i nježan, gorak i sladak, miris okupljen oko ouda. Čudo!"Marian Pečenec

Arcadia Shop