Giardino Benessere

Designed as the wellness therapy for the spirit.

O brendu Giardino Benessere

U potpunosti inspirirana prirodom i psihofizičkim blagostanjem, kolekcija proizvoda Giardino Benessere proizlazi iz kreativne i vizionarske mašte dvojice talijanskih dizajnera. Paolo i Tiziana Terenzi stvorili su jedinstvene kreacije izvan tradicionalnog načina razmišljanja i bez ikakvih društvenih i komercijalnih utjecaja, osmišljene kao wellness terapija duha.

Svojim iskustvom, znanjem i željom da stvore nešto potpuno drugačije na tržištu, Paolo i Tiziana su napravili proizvode posvećene domaćim mirisima koji odišu talijanskim šarmom i stilom. U svojoj velikoj i raznolikoj ponudi očaravajućih mirisa Giardino Benessere krije uniseks parfeme, kupke, losione, sprejeve za kuću.

Giardino Benessere - misija i vizija budućnosti

Uz strogu selekciju certificiranih sirovina i definiranje proizvodnih procesa, Giardino Benessere jamči kvalitetu i sigurnost proizvoda izrađenih na pravi zanatski način. Vjerujući da se prosperitet ne može postići bez brige o onome što nas okružuje, talijanska kuća Giardino Benessere pridaje veliku važnost zelenoj ekonomiji.

Svi proizvodi Giardino Benessere napravljeni su tako da poštuju okoliš i ljude koji u njemu žive. Vođeni etikom društvene odgovornosti i uvjerenjem da se može izgraditi drugačiji, zdraviji svijet, Paolo i Tiziana, osnivači brenda Giardino Benessere nastoje stvoriti nešto potpuno novo što će biti po mjeri prirode.

Uz neodoljive mirise brenda Giardino Benessere stvorite oko sebe zdravu aromatičnu auru i osjećajte se dobro i zdravo u svojoj koži!


Testimonials

"Kada ih nanesete, imate osjećaj da oko sebe nosite aromatičnu auru po kojoj vas svi prepoznaju."Ela Bizetić
"Koristim gotovo sve proizvode marke Giardino Bennesere, od kupki do parfema, čak i sprejeve za kuću. Ja to nazivam opsesijom kvalitetom."Natali Vuletić
"Za brend sam čula prvi put kada sam pomirisala parfem SALARIA i toliko godina kasnije mogu da kažem da sam i dalje očarana ovim svežim mirisnim notama. Ovo je bio samo prvi od parfema u sada mojoj već velikoj kolekciji Giardino Benessere!"Minea Prlić

Giardino Benessere Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 14

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 14

Page
po stranici