Giardino Benessere Arge Extrait - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Arge Extrait - Uniseks parfemska voda

Giardino Benessere Oceania - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Oceania - Uniseks parfemski ekstrakt

Giardino Benessere Teia - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 235,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
GB54659
Titan Theia (Teia) predstavlja najsjajniju silu svemira, koja rađa Sunce, izvor života i svjetlosne energije, sposobno da pusti svoje mirise u svijet i zrači radošću, baš kao i ekstrakt sadržan u ovoj dragocjenoj bočici. Kreacija Giardino Benessere Teia se otvara uzbudljivim buketom fougere začina sa aromatičnom crtom, gdje su guatemalski kardamom i bugarska lavanda u zagrljaju sa oporim haitianskim vetiverom, naglašenim afrodizijačkom moću ambre. Ekstrakt sadržan u mirisu Teia je solarna eksplozija zavođenja nastala od razoružavajuće, nedostižne ljepote.
Specifikacija
Brend Giardino Benessere
Spol Unisex
Baza (base note) Siva ambra, Kardamom, Haićanski vetiver, Lavanda
Srce (middle note) Tamjan, Oud, Bobice vanilije
Glava (top note) Sandalovina
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti, topli
Tip proizvoda Parfem
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Potpuno inspiriran prirodom i psihofizičkim blagostanjem, Giardino Benessere proizlazi iz kreativne i vizionarske mašte Paola i Tiziane Terenzi. Giardino Benessere izražava novi koncept radikalnog fensi luksuza, utjelovljuje drevne i konkretne prirodne vrijednosti, za parfeme koji se ne žele samo nositi, već se žele živjeti u svakom dahu. Valovi blagostanja koji mogu izazvati pozitivne emocije kod onih koji su opijeni ovim nektarom. Dragocjene i prirodne šume snažnog karaktera, izraz najstarije i najselektivnije parfumerije. Predivno ako se nosi zasebno, svaki sa svojim izvornim i prirodom nadahnutim raspoloženjem, uzvišen kada se pomiješa poput valova koje vjetar nosi. Ovi se mirisi zapravo mogu pomiješati kako bi se stvorio novi personalizirani i jedinstveni miris sa svakom kombinacijom.
Giardino Benessere Teia 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Giardino Benessere Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.