Laboratorio Olfattivo

From a magical idea to the finest perfume

O Laboratorio Olfattivo brendu

"Bogovi stvaraju mirise, ljudi prave parfeme", rekao je Jean Giono.

Priča o brendu Labaratorio Olfattivo je priča o projektu nastalom 2009. godine iz ljubavi prema niche parfemima dvoje kreatora, a to su Daniela Caon i Roberto Drago. Bogatu kolekciju čine 23 parfemske vode, među kojima su Nerotic, Vanhera, Sacreste i Nerosa, koje pripadaju poznatoj kolekciji "Masters' Collection" parfumera Jean-Claudea Ellena i Luciena Ferrera. Laboratorio Olfattivo proizvodi 16 različitih mirisa za dom, kao i proizvode za njegu.

Projekt temeljen na čistoj kreativnosti u kojem Roberto Drago, kreativni direktor brenda, spaja vještine najeklektičnijih parfumera s aktualne scene. Pokreću kreativne iskre i fragmente mašte koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u najfinije mirise.

Razlog zašto je parfem stvoren nije potreba tržišta, već potreba da se ispriča priča... Note, akordi i alkohol spojeni su s vizijama, fantazijama o putovanjima, senzacijama koje se oslobađaju u djeliću sekunde i strastima glavni su sastojci mirisa Laboratorio Olfattivo.

Laboratorio Olffativo odabrao je Eau de Parfum kao željenu koncentraciju za svoje kreacije, idealan medij za potpuno uvažavanje kvalitete profinjenih formula mirisa i sirovina. Budući da je njihov sastav jedinstven, možemo ih smatrati “emocionalnim iskustvima” koja oživljavaju kroz naš njuh. Mirisi dolaze u dizajnerskoj bočici koja se lako drži i u jednostavnom, ali elegantnom pakiranju. Kolekcije mirisa Laboratorio Olffativo stvaraju savršen spoj sadržaja i pakiranja, održavajući najviše moguće standarde za miris i cjelokupnu prezentaciju.

Brend se može naći u 40 zemalja svijeta. Prva trgovina otvorena je u Torinu (lokacija: Via Mazzini 6) u prosincu 2015., a 2019. godine otvorena je ekskluzivna trgovina na adresi Via Giolitti 5, gdje se znanje kupaca stapa s parfemskim asortimanom, potičući stvaranje novih ideja i projekata. Ulaskom u parfumeriju Laboratorio Olffativo, klijent doživljava jedinstveno iskustvo istraživanja i otkrivanja kroz mnoštvo mirisnih ponuda, koje proizlaze iz raznovrsnosti proizvoda i ugodnog ambijenta mjesta.


Testimonials

"Pravo otkriće: Décou-Vert. Jednostavno oduzima dah! Živa kombinacija cvjetnih i svježih zelenkastih nota nije nešto što možete osjetiti u svakom parfemu. Miris je uistinu iznenađujući."Karla Mataš
"Kashnoir me svaki put podsjeti na putovanja i kulturu Istoka. Rekao bih da je ovo aromatičan i energičan parfem. Osjećam miris vanilije, začinskog korijandera, bergamota i cvijeta naranče. Na trenutak sam osjetio cimet. Nevjerojatno!"Pave Dragić
"Pročitala sam da je Tuberoza posveta legendi o Šeherezadi i njezinim pričama, sjetim se svaki put kad osjetim taj miris. Prekrasan, elegantan i hrabar cvijet tuberoze, pomiješan sa slatkim začinima čini kombinaciju nota koju morate isprobati. Odmah!"Ana Cvečak

Laboratorio Olfattivo Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 16

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 16

Page
po stranici