Laboratorio Olfattiv Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattiv Tonkade - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Miss_U - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO071520
Nedostaješ mi. Miss_U je potreba nositi spoj senzualnosti i milovanja, želja da budeš obavijen amberastim, animalnim notama, dodirnut toplim drvetom i vanilijom. Iznova i iznova. Ako je istina da ljepota proizlazi iz iskustava koje smo proživjeli, jednako je istina da želja za onim što je bilo, ide izvan pojedinog trenutka i dopušta da emocija bude vječna. Miss_U ima cilj uhvatiti emociju nedostajanja u tajanstvenom i jedinstvenom parfemu, kao neuhvatljivu životinju.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Guaiac drvo, Pačuli, Vanilija
Srce (middle note) ambroksan, Cimmet, Sichuan papar
Glava (top note) Bergamot, Mandarine
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
Laboratorio Olfattivo Miss_U 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: Ožujak 2023. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži. ZAPALJIVO!