Miller Harris

Breathing colour into the perfumers art

O Miller Harris brendu

Miller Harris modna je britanska parfemska kuća, osnovana 2000. godine, s duhom kreiranja mirisa po mjeri u svom srcu. Brend je posvećen korištenju prekrasnih prirodnih materijala uz pomicanje kreativnih granica.

Brend je osnovala revolucionarna parfumerka Lyn Harris. U svojoj ranoj karijeri Lyn je surađivala sa svjetski poznatom parfemskom kućom Robertet u Francuskoj i bila je jedna od prvih ženskih majstorica parfema. Estetika njezinih parfema inspirirana je pričama, uspomenama i najfinijim prirodnim sastojcima.

Kada stvaramo mirise, počinjemo s prirodom, uokvirujemo dragocjene biljke na složene načine i pronalazimo bogatstvo u jednostavnosti. Pokušavamo koristiti prirodne sastojke (koji su svi etički i održivi), a ne sintetičke, koje ćemo koristiti samo tamo gdje nema sirove alternative. Svi naši mirisi su parfemska voda (Eau de Parfum).

Kreativni proces za nas je o pripovijedanju i vrstama priča koje odlučimo ispričati. Naše priče dolaze iz svakodnevnih mjesta, ali ulaze duboko u srce kupaca Millera Harrisa.

Trudimo se našem radu dati autentičnost i integritet. Miller Harris predan je pomicanju kreativnih granica, udisanju boja i života u umjetnost klasičnog parfema. Ponekad naše priče traže istinu, a ponekad pričamo priče o radosti i ekscentričnosti. Sve naše priče traže ljepotu.

Nalazimo se u suvremenom Londonu i volimo njegovu povijest poslovanja, kulture, migracija i inovacija. Ovo je grad u kojem pokrećemo našu strast prema parfemu.

Sa našim asortimanom 'Forage' radili smo s urbanim sakupljačima hrane kako bismo otkrili mirise, ukuse i tajna blaga koja zelene površine Londona pružaju. Naši parfimeri su interpretirali ovu magiju kako bi stvorili LOST, WANDER i DANCE.

Naše trgovine u Velikoj Britaniji nalaze se u četvrti Covent Garden u Londonu. Poznati po prirodnim ljepotama i cvatnji boja, dijelimo našu londonsku parfumeriju sa svijetom.


Testimonials

,,Scherzo je prilično svjež i prozračan miris, iako sadrži note ouda. Ima slatkasti miris, a oud dodaje dubinu i čini ga senzualnijim od drugih parfema koje sam probala. Među favoritima mi je!‘’Zoranka Mikulić
,,Lyn Harris i Mathieu Nardin ponovno su pokazali svoju kreativnost kroz parfem Tea Tonique. Podsjeća na ljeto na Mediteranu, pomalo začinjeno, kao dašak osvježavajućeg citrusa i ledenog čaja.‘’Adriana Kozić
,,U Peau Santal prvo osjetim blagi miris sandalovine, a zatim nešto svježe i oštro. Sviđa mi se što je uniseks i kako vrijeme prolazi, miris se transformira.‘’Dino Kodžoman

Miller Harris Shop

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 11

Page
po stranici