Montale

The French Ambassador of Oud.

O brendu Montale

Francuski ambasador dobrog mirisa

Parfemska kuća Parfumes Montale osnovana je u Parizu, srcu parfemske industrije. Osnivač brenda Pierre Montale svoje je dugogodišnje iskustvo pretvorio u luksuzne parfeme, koji su osvojili simpatije kupaca. Prije više od 20 godina ugledni dizajner parfema upoznao je ljepote Saudijske Arabije, gdje je uživao stvarajući luksuzne mirise za članove kraljevskih i plemićkih obitelji. Po povratku u Pariz upoznao je glavni grad Francuske sa svojim jedinstvenim orijentalnim kreacijama. Svoju prvu kolekciju 2003. godine. predstavio je pod imenom Parfumes Montale.

Inspiriran ljepotama i skrivenim tajnama istočnog svijeta, Pierre Montale eksperimentirao je s dragocjenim sastojcima kao što su ruža, tamjan, cedar, jantar, druga dragocjena drva i slatki začini, koje su koristili arapski parfumeri. Muški, ženski i uniseks parfemi izrađeni su od visokokvalitetnih prirodnih sirovina, a zahvaljujući visokoj koncentraciji mirisi ostaju intenzivni i iznimno postojani. Ljubav prema mističnoj Saudijskoj Arabiji i mirisima Istoka nalaze se u svakoj bočici iz kolekcije brenda Montale.

Oud - Drvo bogova

U paleti najpopularnijih mirisa ističu se očaravajuće note ouda, stoljećima glavnog sastojka orijentalnih parfema. Agardrvo je poznato po tamnoj smoli rajskog mirisa, zbog čega se naziva i "drvo bogova". Fasciniran mirisnom čarolijom drveta, Pierre Montale postao je prvi izvoznik ouda koji je ovog čuvara istočnjačke tradicije predstavio Zapadu. Brend je s ponosom predstavio prvu francusku liniju parfema posvećenu ovom kraljevskom sastojku.

Svaki sastojak inspiriran je Saudijskom Arabijom, zbog čega se najbolji materijali isporučuju iz cijelog svijeta kako bi se na jedinstven način predstavila čarolija Istoka. Parfumes Montale parfemi odišu sofisticiranošću protkanom egzotičnim okusom. Posebno dizajnirane aluminijske bočice dizajnirane su za sigurno očuvanje bogate formulacije parfema od dnevne svjetlosti. Odabirom parfema iz njihove kolekcije, birate da vas tretiraju kao plemstvo.


Testimonials

"Zbog ouda, Montale parfemi su moji omiljeni parfemi, čak ih i cijela moja obitelj koristi."Filip Šuput
"Sofisticiranost, elegancija i kvaliteta - zato uvijek biram parfeme Montale Parfums."Ivo Petreković
"Montale Parfums jedan je od onih mirisa koji će vas učiniti prepoznatljivim gdje god se nalazili i koji će odražavati vašu energiju. To će učiniti da vas ljudi pamte po njima. Koristim ih od kada su se pojavile."Frančeska Huljić

Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 46

Page
po stranici
Postavi opadajući smer

Stavke 1-8 od 46

Page
po stranici