Montale Dark Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale Dark Vanilla - Uniseks parfemska voda

Montale Wood On Fire - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO62421
Wood on Fire, mračan i duboko mistični miris sa gorućom aurom koja grije srca. Iz plamena, ovaj zanimljivi miris će zapaliti vašu dušu nježnim notama oud drveta, sandalovine i korjena spaljenog vetivera. Njegove dimne note, uveličane snažnim akordom vanilije, u spoju sa mističnim amberom, odjekuju mirisom povijesti svijeta.
Specifikacija
Brend Montale
Spol Unisex
Baza (base note) Cedrovina
Srce (middle note) Korijenje vetivera, Sandalovina
Glava (top note) Labdanum, Vanilija
Vrsta mirisa note dima, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrovani korisnici mogu da pišu recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima s Orijenta i Arabije i očaravajućoj povijesti. Svaka boca spaja tajanstvenu atmosferu Istoka sa strašću njenog tvorca i osnivača, Pierrea Montalea. Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je prvo proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je stvarao parfeme za plemstvo i kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz počeo je stvarati originalne mirise. Montale za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete i posebno rijetka drva. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ga nazivaju ""tekuće zlato"". Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne povratne informacije kako od kupaca tako i od kritičara parfema. Parfemi Montale nude vam priliku da krenete na put s novim otkrićem ili avanturom na svakom uglu.
MONTALE WOOD ON FIRE edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml uniseks Proizvođac: CREATION LUXE DESIGN, 68, Rue Pierre Charron, Pariz Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Studeni 2022. Rok trajanja 36 mjeseci od otvaranja Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!