Montale Bengal Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Bengal Oud - Uniseks parfemska voda

Montale Vetiver Pachuli - Uniseks parfemska voda

Montale Vetiver Pachuli - Uniseks parfemska voda

Montale Arabians Tonka - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
MO51954
Arabians Tonka, namijenjena ljubiteljima rijetkih parfema, sastavni je dio Arapa, miris časti arapskom konju. Fina mješavina začinskih voluta, očaravajućih ruža, mahuna tonke i bergamota otkriva životinjski temperament ouda, jantara i mošusa. Hrabar, hrabar i vatren miris, gotovo ženstvenog izgleda.
Specifikacija
Brend Montale
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Smeđi šećer, Mošus, Hrastova mahovina, Tonka zrno
Srce (middle note) Oud, Ruža
Glava (top note) Šafran
Vrsta mirisa aromaticni, orijentalni
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Francuski niche parfemi Montale poznati su po svojoj ljubavi prema mirisima s Orijenta i Arabije i očaravajućoj povijesti. Svaka boca spaja tajanstvenu atmosferu Istoka sa strašću njenog tvorca i osnivača, Pierrea Montalea. Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge misteriozni dizajner parfema, koji je prvo proveo neko vrijeme u Saudijskoj Arabiji, gdje je stvarao parfeme za plemstvo i kraljeve i kraljice. Nakon povratka u Pariz počeo je stvarati originalne mirise. Montale za svoje mirise uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete i posebno rijetka drva. Često sadrže i orlovo drvo, poznato kao oud. Često ga nazivaju ""tekuće zlato"". Parfemi Montale brzo su postali čvrsti favoriti i dobili su pozitivne povratne informacije kako od kupaca tako i od kritičara parfema. Parfemi Montale nude vam priliku da krenete na put s novim otkrićem ili avanturom na svakom uglu.
PROIZVOD: MONTALE ARABIANS TONKA edp 100 ml Tip proizvoda: Parfemska voda 100 ml unisex Upozorenje! Zapaljivo, drzati podalje od izvora vatre i topline. Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Proizvođac: CREATION LUXE DESIGN, 68, Rue Pierre Charron, Pariz Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja od otvaranja proizvoda: 36 mjeseci Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!