Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Rosamunda - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alambar - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alambar - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Alkemi - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 103,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
LO53463
Ovaj miris rezultat je Marijinih pokusa u alkemiji. Pretvarajući orijentalno drvo i smolu u mirisno zlato, prožela je svoju kreaciju odjecima starog i čarobnog Egipta, kada je per-fumum bio dar bogovima. Luksuzan i topao, ovaj miris savršena je inkarnacija Orijenta. Jednom u dodiru s kožom, ove orijentalne smole, drvo i cvijeće postaju mirisna ponuda bogu Parfemu. U početku je izrazito senzualan, postaje prigušeniji i suptilniji kako se pojavljuju njegove srednje note. Ova kreacija zamišljena je kao balzam čiji početni intenzitet ustupa mjesto dugotrajnim baznim notama.
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Kašmir drvo, Jantar vanilija, Sandalovina
Srce (middle note) Atlaski cedar, Smirna, Arapski tamjan, Indonezijski list pačulija
Glava (top note) Jantar, Ylang Ylang
Vrsta mirisa jantar, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV ALKEMI 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml uniseks Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Poreklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.