Laboratorio Olfattivo Tantrico - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tantrico - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Nerosa - Uniseks parfemska voda

Laboratorio Olfattivo Tuberosis - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
LO53749
„Jedne ugodne jesenske večeri, na zlatnom svjetlu, odjednom mi je bilo hladno. Zima bi nas dočekala u zoru. Otvarajući ulazna vrata, okrenuo sam se da posljednji put pogledam posljednju stabljiku cvijeća tuberoze, dar iz ljeta koje je preživio, misleći da ću ujutro otići po nju i još se nekoliko napiti njezinim mirisom dana. Od tada, u jednom trenutku kada umjetna svjetla reagiraju na noć, tuberoza se širi svojim mekim glasom koji miriše na jasmin, šljivu i začine. to je šapat, kao povjetarac, koji se neće umoriti. I svake večeri, oko ponoći, njen glas se ugasi, pa možemo čekati isti trenutak sljedeći dan. Njegov miris je kao njegov život, programiran. Ima nešto u ovom cvijetu Šeherezadine figure što svake noći priča priču o bijegu od smrti. Učinila je to tako dobro da je njena priča, još živa, postala parfem."
Specifikacija
Brend Laboratorio Olfattivo
Spol Unisex
Baza (base note) Korjiander, Mošus
Srce (middle note) Začini
Glava (top note) Tuberoza
Vrsta mirisa cvjetni, zacinski, topli
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Laboratorio Olfattivo je novi pothvat posvećen umjetničkoj parfumeriji. Nudi inovativnu kolekciju mirisa u kojoj vodeću ulogu imaju umjetničko istraživanje i umjetnost izrade parfema. Riječ je o umjetničkoj radionici u neprestanom vrenju potaknutoj parfemskim umjetnicima koji rade u potpunoj slobodi, bez ikakvih ograničenja u stvaralaštvu. Volimo ga smatrati čarobnim prostorom u kojem se spajaju inspiracije, ideje, vizije i nastojanja najeklektičnijih noseva trenutno na pozornici, stvarajući kreativne iskre i ulomke snova koje Laboratorio Olfattivo potom pretvara u fine mirise.
LAB.OLFATTIV TUBEROSIS 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: KAON LAB S.r.l. Porijeklo: Italija Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Rok trajanja: 36 mjeseci od otvaranja. Sastav: Označen na ambalaži Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.