Arcadia No. 2 Splinter - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 2 Splinter - Uniseks parfemska voda

Arcadia No. 1 Orchard - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Dostupnost: Nema na lageru
SKU
AR68678
Sam. Tišina džungle nameće svoj strah. Nagrada koju sam lovio izgledala je izgubljena. Poraženi? Nikada. Pulsirajuće zvjezde iznad osvetljavale su kartu. To je bio poziv na pustolovinu.
Specifikacija
Brend ARCADIA
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Mošus, Hrastova mahovina, Vanilija
Srce (middle note) Jasmin, Muškatni oraščić, Pačuli, Ruža
Glava (top note) Jabuka, Bergamot, Ananas
Vrsta mirisa svježi, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Arcadia je marka niche parfema stvorena u UAE, a osnovala ju je Amna Al Habtoor. S ciljem pretvaranja mirisa u sjećanja i oživljavanja sjećanja kroz mirise. To je mjesto gdje sentimentalisti i propovjednici nostalgija borave. Arcadia je prazno platno koje čeka ekspresionizam, prazan papir, prebivalište za nekonvencionalno. Ponosni su na bezrezervni pristup, progresivnost i ukorijenjeno iskustvo. Poput opskurnog, upečatljivog glasa i nostalgije, Arcadia ima za cilj razviti neponovljiva iskustva kroz svoje proizvode. Vjeruju i predviđaju prepoznatljivost brenda zbog njegovog naprednog i progresivnog stava na tržištu mirisa.
ARCADIA No. 1 Orchard 100ml EDP UNISEXragrance Tip proizvoda: Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: ARCADIA Poreklo: UAE Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Siječanj 2023. Rok trajanja označen na ambalaži Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.