Selahatin Whitening Toothpaste Escapist 25ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Escapist 25ml - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Steam Will Rise - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Steam Will Rise - Pasta za zube

Selahatin Whitening Toothpaste Amorist 25ml - Pasta za zube

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 8,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
SEL73881
Zelena metvica, pepermint i mentol Blaga i romantična menta inspirirana neokaljanom privrženošću i odanošću. Amorist nježno spaja zelenu metvicu, pepermint i mentol, što rezultira suptilnim izrazom prave esencije.
Specifikacija
Brend Selahatin
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Selahatin predstavlja budućnost oralnog luksuza. Sa serijom pasta za izbjeljivanje zubi, tekućina za ispiranje usta i oralnih sprejeva, brend ima ambiciju podići emotivna iskustva svakodnevnih ceremonija. Brend je nastao iz krize. Prije svoje tridesete, osnivač Kristoffer Vura doživio je moždani udar zbog kojeg je ostao paraliziran i hospitaliziran godinu dana. Moždani udar učinio je njegova osjetila osjetljivijima na mirise i okuse. Naglasio je i važnost dnevnih rituala. - Počeo sam drugačije gledati na stvari. Shvatio sam da male stvari u životu duboko utječu na moje blagostanje. Kad bih imao loš dan, pranje zuba bi ga pogoršalo. Očajnički sam tražio proizvode s kojima bih se mogao emocionalno povezati - proizvode koji bi mi dali osjećaj bijega, kaže osnivač Kristoffer Vural. Marka je nominirana za nagradu Wallpaper Design Awards, GQ ju je proglasio "jednom od najboljih marki za njegu na svijetu", časopis Monocle proglasio ju je "najsofisticiranijom markom paste za zube na svij
Selahatin Whitening Toothpaste - Amorist 25ml - Toothpaste Pasta za zube 25ml Proizvođac: Selahatin Poreklo: Švedska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Ilica 7 Hrvatska Uvoz: travanj 2024 Rok trajanja od otvaranja oznacen na ambalazi. Kontrolni broj: otisnut na ambalazi Sastojci navedeni na originalnoj ambalazi pod `ingredients` Napomena: praznu ambalazu baciti u odgovarajuci spremnik ZAPALJIVO!