Novi mirisi Acqua di Parma u trgovinama Belodore

U naše trgovine stigli su novi sofisticirani parfemi ekskluzivnog brenda Aqua di Parma. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u parfumerijama Belodore u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Parfemi Acqua di Parma, koji su svojim neobičnim kombinacijama mirisnih nota i vrlo zanimljivim pakiranjima osvojili srca ljudi diljem svijeta, sada u svoju kolekciju senzacionalnih mirisa uključuju još dva mirisa dostupna u našim trgovinama - Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia.

Acqua di Parma Yuzu parfem - miris koji bude sva vaša osjetila

Pjenušavi i energični parfem koji spaja gorko slatke citrusne tonove, među kojima se najviše ističe yuzu, sitno voće nalik grejpu s neujednačenom korom, dostupan je u našim Belodore trgovinama. Yuzu je jedno od najrjeđih voća u Japanu, a sada predstavlja "zlatno voće" Acqua di Parma.

Očaravajući Acqua di Parma Yuzu parfem spaja gorku slatku aromu i svježinu yuzu citrusa. U kombinaciji s tonovima bergamota, lotosa, mimoze, ljubičice i jasmina, ovaj parfem nježno miluje i budi sva vaša osjetila.

 

 

Parfem Acqua di Parma Camelia - miris koji odiše elegancijom i prestižom

Parfem Acqua di Parma Camelia u svom sastavu krije nevjerojatnu ljepotu kamelije, cvijeta koji je obožavan na cijelom Dalekom istoku. Ova orijentalna ruža simbol je čistoće i beskrajne ljubavi, te svakoga očarava svojim senzacionalnim mirisom.

Elegantni miris cvijeća s bergamotom, kaduljom, magnolijom i jasminom sambac, pruža sofisticiran miris i fascinantan parfem koji odiše prestižem.

Posjetite Belodore trgovine u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj i odaberite mirise koji najviše odgovaraju vašim osjetilima.

 

 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...