Novi mirisi Acqua di Parma u trgovinama Belodore

U naše trgovine stigli su novi sofisticirani parfemi ekskluzivnog brenda Aqua di Parma. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u parfumerijama Belodore u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Parfemi Acqua di Parma, koji su svojim neobičnim kombinacijama mirisnih nota i vrlo zanimljivim pakiranjima osvojili srca ljudi diljem svijeta, sada u svoju kolekciju senzacionalnih mirisa uključuju još dva mirisa dostupna u našim trgovinama - Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia.

Acqua di Parma Yuzu parfem - miris koji bude sva vaša osjetila

Pjenušavi i energični parfem koji spaja gorko slatke citrusne tonove, među kojima se najviše ističe yuzu, sitno voće nalik grejpu s neujednačenom korom, dostupan je u našim Belodore trgovinama. Yuzu je jedno od najrjeđih voća u Japanu, a sada predstavlja "zlatno voće" Acqua di Parma.

Očaravajući Acqua di Parma Yuzu parfem spaja gorku slatku aromu i svježinu yuzu citrusa. U kombinaciji s tonovima bergamota, lotosa, mimoze, ljubičice i jasmina, ovaj parfem nježno miluje i budi sva vaša osjetila.

 

 

Parfem Acqua di Parma Camelia - miris koji odiše elegancijom i prestižom

Parfem Acqua di Parma Camelia u svom sastavu krije nevjerojatnu ljepotu kamelije, cvijeta koji je obožavan na cijelom Dalekom istoku. Ova orijentalna ruža simbol je čistoće i beskrajne ljubavi, te svakoga očarava svojim senzacionalnim mirisom.

Elegantni miris cvijeća s bergamotom, kaduljom, magnolijom i jasminom sambac, pruža sofisticiran miris i fascinantan parfem koji odiše prestižem.

Posjetite Belodore trgovine u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj i odaberite mirise koji najviše odgovaraju vašim osjetilima.

 

 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Amouage Interlude i Intrelude Black Iris - male razlike, ali isti jedinstveni mirisni sklad

„Naš cilj je biti najbolja verzija sebe.” - rekao je Marco Parsiegla, osnivač brenda Amoauge. Tom prilikom nastao je Interlude, koji je danas najprodavaniji, kultni, Amouage muški parfem. Interlude je parfem inspiriran kaosom koji je svuda oko nas.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...