Tiziana Terenzi mirisi inspirirani morskim zvijezdama

Kolekcija parfema Sea Star Tiziane Terenzi privlači najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Čarobni mirisi u nevjerojatnim bočicama mame svačije uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u posebnom rođendanskom iznenađenju.

 

Popularni očaravajući mirisi u jedinstvenom pakiranju

Parfemi kolekcije Sea Star privlače veliku pažnju neodoljivom kombinacijom mirisnih nota i svojim izgledom. Bočicu parfema karakteriziraju elegantni rubovi i nježne pastelne boje ukrašene zlatnim čepom u obliku morske zvijezde. Zbog ideje prodaje Atlantis parfema u posudi za vodu, bočice Sea Star kolekcije su vodootporne, što je vrlo neobično za parfeme.

Potrošeno je po dva grama zlat za svaki predmet koji je morao biti dva puta premazan da bi stajao pod vodom bez mijenjanja. Stoga ne čudi što ovaj briljantni detalj zlatne morske zvijezde privlači poglede i ističe ovu kolekciju Tiziane Terenzi, čineći je vrlo upečatljivom.

 

Atlantide parfem - sinonim za luksuz 

Najluksuzniji miris kolekcije Sea Star krije se u parfemu Atlantida. Ne samo da se ističe po samoj ideji prodaje u posudi s vodom, već se ovaj parfem ističe i po nevjerojatnoj cijeni od 750 eura, što nije prepreka poznavateljima niche parfema da uživaju u mirisu koji ovaj parfem skriva.

Nazivi za sve parfeme u kolekciji uglavnom su iz pomorskog rječnika jedrenja. Atlantida se i po tome ističe. Iako su smatrali da ovo možda i nije najidealniji naziv za takav miris, jer je Atlantida grad pod morem skriven od ljudi, koji mogu vidjeti i osjetiti samo morske zvijezde, odlučeno je da ovaj miris nosi ovo ime jer to je miris Atlantide koji najviše odgovara priči o morskoj zvijezdi koja je inspirirala cijelu kolekciju Sea Star.

Posjetite Belodore parfumeriju, pronađite mirisne note koje vam najviše odgovaraju i probudite sva osjetila neodoljivim mirisima iz luksuznog pakiranja.

 

 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...