Vijesti

Nakon obilježavanja trećeg rođendana našeg brenda, podijelili smo vijest o otvaranju nove vodeće parfumerije u srcu Budimpešte. Nova poslovnica predstavlja značajnu prekretnicu kao 13. parfumerija u Belodore obitelji, učvršćujući posvećenost našeg brenda pružanju izuzetnog iskustva kupovine.

 

Vodeća parfumerija u Budimpešti, smještena preko puta gradske Opere i luksuznog W hotela, prostire se na čak 270m2 maloprodajnog prostora, zbog čega predstavlja važan dragulj našeg regionalnog lanca niche parfumerija. Predstavlja puno više od radnje; to je impresivno iskustvo. Naši kupci će dobiti priliku zakoračiti u izuzetnu i eklektičnu atmosferu koja odaje počast različitim epohama i stilovima, stvarajući osjetilni doživljaj.

 

Kao dio naše posvećenosti personaliziranoj usluzi, nova Belodore parfumerija uvodi jedinstveni privatni prodajni prostor dajući ekskluzivan dio trgovine kupcima da istražuju i biraju svoje omiljene mirise u najintimnijem okruženju.

 

Osim našeg fizičkog prisustva na šest tržišta širom regije (Srbija, Crna Gora, Hrvatska, Sjeverna Makedonija, Mađarska i Bugarska), naš segment vidljiv je na još jednoj online trgovini, četvrtoj u nizu - mađarskoj.

 


 

Vijesti

Belodore predstavlja predvodnike najnovijih skin care trendova

Slojevite beauty rutine, čini se, nisu više u fokusu jer je 2022. donijela pomalo drugačije trendove. Jedan od njih je skin minimalizam. Traga se za formulama i rutinama koje će u manje koraka donijeti bolji efekt te omogućiti održivost i zaštitu okoliša. Zahvaljujući otvorenju Belodore parfumerije u Ilici 7, odnedavno i u Zagrebu imamo priliku uživati i u nekim od najprogresivnijih niche skincare brendova.

Saznaj više...

Još jedna Belodore parfumerija otvorena je u Novom Pazaru!

Nova Belodore parfumerija otvorena je 5.10.2023. godine u Novom Pazaru. Kupce očekuje prepoznatljiv Belodore stil, impresivno iskustvo kupovine u ugodnom ambijentu i veliki odabir najboljeg od niche parfema i premium kozmetike.

Saznaj više...

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti.

Mirisi Kilian Liquors stigli su u naš dućan u Budimpešti. Senzacionalni after party mirisi koji odišu ekstravagancijom i posebnim raspoloženjem od sada su dostupni u trgovini Belodore u glavnom gradu Mađarske.

Saznaj više...

Novi mirisi Acqua di Parma u Belodore trgovinama

Novi sofisticirani mirisi poznatog parfemskog brenda Acqua di Parma stigli su u naše trgovine. Parfemi Acqua di Parma Yuzu i Acqua di Parma Camelia od sada su dostupni u Belodore trgovinama, u Srbiji, Crnoj Gori i Mađarskoj.

Saznaj više...

Najtraženiji mirisi Tiziane Terenzi inspirirani su morskim zvijezdama

Kolekcija Sea Star Tiziana Terenzi plijeni najveću pažnju kako u parfumerijama Belodore tako i na društvenim mrežama. Mirisna čarolija u čarobnoj bočici mami i uzdahe i poglede. Cijela kolekcija inspirirana je morskim zvijezdama, a sam razlog za stvaranje kolekcije Sea Star leži u rođendanskom iznenađenju.

Saznaj više...