Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Putain des Palaces - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Hermann - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Hermann - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 150,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35115
Privlačnost starog holivudskog glamura. Zamislite Audrey Hepburn, Gretu Garbo, Marlene Dietrich. Ovaj prekrasni miris jasmina odaje počast prekrasnim ikonama crno-bijelog filma, koje puše svoje oštre duge cigarete.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Jantar, Cedar, Mošus
Srce (middle note) Kumin, Sijeno, Duhan
Glava (top note) Marelica, Jasmina
Vrsta mirisa cvjetni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ETAT LIBRE D`ORANGE JASMIN ET CIGARETTE EDP 100 ml. Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođac: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Prosinac 2021. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.