Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Jasmin et Cigarette - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Fat Electrician - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Fat Electrician - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Hermann - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 98,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO35111
Nazovite ga njegovim imenom ili, jednostavnije, 'Hermann'. U svakom slučaju, ljudi koji vam daju komplimente morat će znati koji miris nosite. Hladna, prozračna i drvenasta mješavina koja se razlikuje od bilo koje druge.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Mošus, Pačuli
Srce (middle note) ambroksan, Geozmin
Glava (top note) Petalija, Ruža
Vrsta mirisa aromaticni, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
ELDO HERMANN 100ml EDP Parfemska voda u spreju 100ml unisex Proizvođač: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Veljača 2022. Rok trajanja: 36 meseci od otvaranja. Ne prskati prema očima ili na iritiranu kožu. U slučaju kontakta isprati sa dosta vode. Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Šifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalaži.