Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Sous le Pont Mirabeau - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Ghost In The Shell - Uniseks parfemska voda

Etat Libre d`Orange Frustration - Uniseks parfemska voda

BESPLATNA DOSTAVA

100% GARANTIRANO
POVRAT NOVACA.

ONLINE
PODRŠKA 24/7

Cijena već od 220,00 €
Dostupnost: Na stanju
SKU
ELDO69190
REGRESIVNA VANILA. INTENZIVAN MIRIS. BOGAT. CRN. DRVENASTI PIKANTAN miris, lansiran 2022 godine. FRUSTRATION je kreacija MATHILDE BIJAOUI, parfumerke u MANE-u. Uvijek ćete željeti još ovog mirisa. Prolazna animalnost kima stapa se sa toplim i moćnim cimetom, a intenzivan sirupasti trag ruma otkriva se kao prolazno zadovoljstvo. U svojoj nezasitnoj potrazi povlači davanu, čiju voćnu aromatičnu bipolarnost upotpunjuju topli tonovi cistusa. I pored svega toga, to nije dovoljno, osjećaj neispunjenosti ostaje, kao drvenasti žar kestena i oštar karakter vetivera. Još uvijek postoji želja, želja koja se prenosi kroz vibracije drva jantara i tehnologiju Vinyl Guaiacol-a.
Specifikacija
Brend Etat Libre d`Orange
Spol Unisex
Baza (base note) Kestenovo drvo, Vetiver burbon
Srce (middle note) Cistus, Absolut vanilija
Glava (top note) Kumin, Rum aroma, Esencijalno ulje cimeta
Vrsta mirisa zacinski, drvenasti
Tip proizvoda Parfemska voda
napišite sopstvenu recenziju
Samo registrirani kupci mogu pisati recenzije. Molimo, Prijavite se ili kreairajte nalog
Kada je Etienne de Swardt 2006. godine stvorio svoju parfemsku kuću, bilo je sasvim ispravno i prirodno da joj da ovo ime, u čast svom rodnom mjestu i onome što ono predstavlja. U Južnoj Africi, Etat Libre d'Orange, Narančasta slobodna država, bila je autonomna suverena republika koja je proglasila neovisnost od britanske vladavine 1854. godine. Etat Libre d'Orange je proglašenje ove neovisnosti. Etienne je osnovao vlastitu kuću s idejom da pokrene revoluciju. Želio je stvoriti izazovnu parfumeriju, osloboditi sokove od tradicionalnih ograničenja. Zamišljao je parfeme koji su bili ludo oslobođeni, opasno simpatični. Lepršavi, pretjerani, savršeni. Ponekad skandalozno, uvijek ukusno. Parfemi za život i ljubav i vođenje ljubavi.
Etat Libre d`Orange Frustration 100ml EDP Tip proizvoda: Parfemska voda 100ml uniseks Proizvođac: Etat Libre D`Orange Poreklo: Francuska Uvoznik i Distributer: BELODORE BEAUTY, Sveti duh 28 Zagreb, Hrvatska Uvoz: Ožujak 2023. Sastav: Oznacen na ambalazi Upozorenje: Zapaljivo. Ne koristiti u blizini vatre, plamena ili izvora toplote. Ne prskati prema ocima ili na iritiranu kozu. U slucaju kontakta sa ocima isprati sa dosta vode. Sifra, sastav i orginalni naziv utisnuti na ambalazi.